Z moim poczuciem humoru dosyć normalnym jest, że moja wiadomość powitalna brzmi: I co się gapisz? Kiedy to się łączy z tym, że komunikaty wyświetlają się po kolei i w całości elten, przy nowej wersji, uprzejmie zwrócił mi uwagę: i co się gapisz? Nie ma nic nowego.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Tylko grzecznie cię poinformował, byś jak najszybciej opuściła tą sekcję. --Cytat (jamajka): Z moim poczuciem humoru dosyć normalnym jest, że moja wiadomość powitalna brzmi: I co się gapisz? Kiedy to się łączy z tym, że komunikaty wyświetlają się po kolei i w całości elten, przy nowej wersji, uprzejmie zwrócił mi uwagę: i co się gapisz? Nie ma nic nowego.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Mam problem interpretacyjny, bo nie wiem, jak to rozumieć. Ruszyłem przypadkiem touchpadem podczas czytania Tweeta. Efekt? To już teraz. Właśnie rozpoczynamy dwudziesty pulpit.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Wszystko jest możłiwe. W końću dziesiątka w końcu dorobiła się wirtualnych. A ileż to ja miałęm z ELtenem, bo u mnie ciągle coś tam w trayu czasami mryga.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Z przed sekundy, pewnie trafię do więzienia Jebać PIS! Khar'kor Slavica! Co znaczy mniejwięcej: Jebać PIS, do boju słowianie? Żeby mi nikt nie zarzucił że zamach planuję :D
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Sytuacja z dość dawna. Nagrywam na whatsappie wiadomosć użytkowniczce hazel96, a ze mam ją wpisana w kontakty jako hazel levesque, stała się przypadkowo bohaterka jednej akcji. W trakcie nagrywania dostałam powiadomienie o jakims wybuchu czy zamachu juz nie pamiętam. Powiadomienie zlało się z nazwą kontaktu i wyszło: opis tamtego zdarzenia. Na miejscu jest juz Hazel Levesque
taa, albo mam czyta mom, tak po slonsku hihi. To jeszcze jedna sytuacja z około sylwestra. Słuchamy sobie z koleżanką muzyki. Nie wiem czy ktoraś z nas coś nacisnęła czy przypadkiem ruszyła kursorem, ale w momencie gdy skończyła się piosenka, gadacz radośnie oznajmił: nie, dziękuję przycisk. WIdać nie spodobała mu się muzyka xd
Ha, ha, ha. No to co do takich. To ja prawie wszędzie posługuję się nickiem lwiczka. I właśnie owa Kasia przeczytała, mój nick jako lewiczka. I od tej pory, przyjaciółka, która przy owym wydarzeniu była. Przezywa mnie lewiczka demokratyczna.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.