Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Wróć do Wątki archiwalne#161 daszekmdn
Edytowałem swój wpis na blogu i Elten przekazał mi komunikat przez co zgrało się to z wpisem w następujący sposób:
Zdziwiony zapytałem kogoś, kto o radiu wie wiele więcej ode mnie o co tu chodzi i odpowiedź była prosta.
W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. :D
#162 jamajka
O, jaki fajny wtręt do tekstu. Jacek: trzy, dwa, jeden... espeak: na twoim blogu pojawił się nowy komentarz.
#163 DJGraco
Jest taki producent muzyczny
R3Hab
No właśnie jak wam gadacz przeczytał R3Habilitowany?
#164 jamajka
r 3 habilitowany. TO normalne, znaczy nie normalne, ale tak jest. Jak czytałam "marsjanina", to cały
czas było habilitowany jest w porządku, habilitowany działa, habilitowany wybuhł... xd
#165 marcysia
Gadam sobie kiedyś przez telefon a tu nagle odzywa się espik sam z siebie dostępne są nowe aktualizacje.
#166 daszekmdn
gram z kimś w dice world, telefon mówi numerki kości 5, 6... Sieć wifi jest dostępna!
#167 jamajka
O, to było piękne! Czytam sobie pewien fanfick. No i ja rozumiem, że wtrącenia do tekstu, to już klasyk,
ale to mnie szczególnie rozbawiło.
Natychmiast Harry był pewien jednej rzeczy. Otrzymałaś nową wiadomość.
#168 Elanor
@jamajka
Wtrącenia do tekstu są chyba najlepsze. :)
#169 johnson
To czasem na androidzie na shinie w szybkich ustawieniach. Jasność wyświetlacza suwak. Przesuń palcem
w górę lub wruć.
#170 daszekmdn
Whatsapp i? Dwunasta 1, odtwórz ekran wyłączony
#171 hryniek
...W pewnej chwili samolot przestał reagować na stery i wpadł w szatański korkociąg. Zdążyłem tylko krzyknąć do radia o tym i do „Starego”, żeby skakał... Sam wyskoczyłem. Gdy wypadałem z maszyny, rąbnąłem się chyba w głowę i straciłem przytomność. Otrzymałeś
nową wiadomość.. NO prawie, że się zrymowalo. :3
#172 pajper
Z przed chwili.
Oglądaliśmy z rodziną film na moim laptopie, a w tle działał sobie Elten.
- Czy możemy na kogoś liczyć? Czy ktokolwiek o nas pomyśli, nas wspomni? Nie. Nikt się nawet nie odezwie.
Chwila ciszy i....
Otrzymałeś nową wiadomość.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#173 hryniek
Sytuacja z przed chwili:
Na liście znajdowało się tylko jedno nazwisko oficera posiadającego stopień wyższy od porucznika. Elten.
#174 nuno69
Z przed chwili: LoneSurvivor.hsp, error in line 52: otrzymałeś nową wiadomość.
#175 misiek
--Cytat (hryniek):
Sytuacja z przed chwili:
Na liście znajdowało się tylko jedno nazwisko oficera posiadającego stopień wyższy od porucznika. Elten.
Nazywam się Major Elten i mam stopień Majora. D
--Koniec cytatu
#176 daszekmdn
Przed chwilą po przywróceniu z traya Elten oznajmił mi, że "Nie ma społeczność. :D
#177 cinkciarzpl
Komunikator whatsapp, jedna z wyciszonych grup. Ktoś napisał dłuższe zdanie i zmieszało się ono ze statusem
wyciszenia, w efekcie czego powstało coś w stylu. A teraz wycisz powiadomienia. Padłem.
#178 daszekmdn
Ekran w telefonie zmienił u mnie płeć.
Dostępna jest 1 ekran wyłączony.
#179 daszekmdn
7. Ludzie, którzy nie potrafią zrozumieć, że Kontakt: Przedchwil pisze wiadomość dymek. :D
#180 hryniek
A kto nie chciał zrozumieć tego, że... Gdzieś tam zdarzenia, które wykonywałem miały wpływ na komunikaty
poojawiające się w twoim systemie, a te z kolei na twój czytnik ekranowy.