Edytowałem swój wpis na blogu i Elten przekazał mi komunikat przez co zgrało się to z wpisem w następujący sposób: Zdziwiony zapytałem kogoś, kto o radiu wie wiele więcej ode mnie o co tu chodzi i odpowiedź była prosta. W śledzonym wątku pojawił się nowy wpis. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
r 3 habilitowany. TO normalne, znaczy nie normalne, ale tak jest. Jak czytałam "marsjanina", to cały czas było habilitowany jest w porządku, habilitowany działa, habilitowany wybuhł... xd
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
O, to było piękne! Czytam sobie pewien fanfick. No i ja rozumiem, że wtrącenia do tekstu, to już klasyk, ale to mnie szczególnie rozbawiło. Natychmiast Harry był pewien jednej rzeczy. Otrzymałaś nową wiadomość.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
...W pewnej chwili samolot przestał reagować na stery i wpadł w szatański korkociąg. Zdążyłem tylko krzyknąć do radia o tym i do „Starego”, żeby skakał... Sam wyskoczyłem. Gdy wypadałem z maszyny, rąbnąłem się chyba w głowę i straciłem przytomność. Otrzymałeś nową wiadomość.. NO prawie, że się zrymowalo. :3
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Z przed chwili. Oglądaliśmy z rodziną film na moim laptopie, a w tle działał sobie Elten. - Czy możemy na kogoś liczyć? Czy ktokolwiek o nas pomyśli, nas wspomni? Nie. Nikt się nawet nie odezwie. Chwila ciszy i.... Otrzymałeś nową wiadomość.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Na liście znajdowało się tylko jedno nazwisko oficera posiadającego stopień wyższy od porucznika. Elten. Nazywam się Major Elten i mam stopień Majora. D
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Komunikator whatsapp, jedna z wyciszonych grup. Ktoś napisał dłuższe zdanie i zmieszało się ono ze statusem wyciszenia, w efekcie czego powstało coś w stylu. A teraz wycisz powiadomienia. Padłem.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
A kto nie chciał zrozumieć tego, że... Gdzieś tam zdarzenia, które wykonywałem miały wpływ na komunikaty poojawiające się w twoim systemie, a te z kolei na twój czytnik ekranowy.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
This site uses cookies to enhance your experience.