Śmieszne przypadki screenreaderów (wpisy z okresu wrzesień 2017 - czerwiec 2021)
Back to Wątki archiwalne#181 jamajka
Z moim poczuciem humoru dosyć normalnym jest, że moja wiadomość powitalna brzmi: I co się gapisz? Kiedy
to się łączy z tym, że komunikaty wyświetlają się po kolei i w całości elten, przy nowej wersji, uprzejmie
zwrócił mi uwagę: i co się gapisz? Nie ma nic nowego.
#182 pajper
Hahahaha, no w sumie prawdę mówi. :D
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#183 misiek
Tylko grzecznie cię poinformował, byś jak najszybciej opuściła tą sekcję.
--Cytat (jamajka):
Z moim poczuciem humoru dosyć normalnym jest, że moja wiadomość powitalna brzmi: I co się gapisz? Kiedy
to się łączy z tym, że komunikaty wyświetlają się po kolei i w całości elten, przy nowej wersji, uprzejmie
zwrócił mi uwagę: i co się gapisz? Nie ma nic nowego.
--Koniec cytatu
#184 jamajka
Haha, no właśnie, też mi się tak skojarzyło.
#185 daszekmdn
Kto jest zalogowany: Otrzymałeś nową wiadomość.
#186 pajper
Mam problem interpretacyjny, bo nie wiem, jak to rozumieć.
Ruszyłem przypadkiem touchpadem podczas czytania Tweeta.
Efekt?
To już teraz. Właśnie rozpoczynamy dwudziesty pulpit.
#187 misiek
Może czas zrobić porządek na komputerze hehe.
#188 hryniek
Wszystko jest możłiwe. W końću dziesiątka w końcu dorobiła się wirtualnych. A ileż to ja miałęm z ELtenem, bo u mnie ciągle coś tam w trayu czasami mryga.
#189 nuno69
Z przed sekundy, pewnie trafię do więzienia
Jebać PIS! Khar'kor Slavica! Co znaczy mniejwięcej: Jebać PIS, do boju słowianie? Żeby mi nikt nie zarzucił
że zamach planuję :D
#190 cinkciarzpl
Buhachaaaaa. Nuno, zasponsorowałeś mi wieczór. :D
#191 pajper
Efekt wcięcia się Eltenowego zegarka w książkę.
- Która to godzina?
21:30.
#192 jamajka
O Boże, seeerio? Fajne.
#193 jamajka
You have two updates available, i co się gapisz? xd.
#194 annabeth
Sytuacja z dość dawna. Nagrywam na whatsappie wiadomosć użytkowniczce hazel96, a ze mam ją wpisana w
kontakty jako hazel levesque, stała się przypadkowo bohaterka jednej akcji. W trakcie nagrywania dostałam
powiadomienie o jakims wybuchu czy zamachu juz nie pamiętam. Powiadomienie zlało się z nazwą kontaktu
i wyszło: opis tamtego zdarzenia. Na miejscu jest juz Hazel Levesque
#195 Kasia
Mój kalkulator czyta: Skacowany, zamiast skasowany, jak kasujesz znak haha.
A stare głosy syntalka, Kasia i Bodek, Co ty? Czytają jako koł taj.
#196 misiek
Bobek? Czy ja dobrze słyszę? Tu to akurat sama nazwa jest śmiesznym przypadkiem screenreadera.
#197 daszekmdn
Bodek, przez d.
#198 misiek
I tak brzmi conajmniej dziwnie.
#199 annabeth
taa, albo mam czyta mom, tak po slonsku hihi. To jeszcze jedna sytuacja z około sylwestra. Słuchamy sobie
z koleżanką muzyki. Nie wiem czy ktoraś z nas coś nacisnęła czy przypadkiem ruszyła kursorem, ale w momencie
gdy skończyła się piosenka, gadacz radośnie oznajmił: nie, dziękuję przycisk. WIdać nie spodobała mu
się muzyka xd
#200 lwica
Ha, ha, ha. No to co do takich. To ja prawie wszędzie posługuję się nickiem lwiczka. I właśnie owa Kasia przeczytała, mój nick jako lewiczka. I od tej pory, przyjaciółka, która przy owym wydarzeniu była. Przezywa mnie lewiczka demokratyczna.