Polskie MUDY
Wróć do Gry tekstowe#21 longshoot
dane stare, studniadusz.pl
4004
#22 balteam
e dupa, wilka mojego na 91 lv usunął Katar, na 99 % taki miałem nick
dziko, niektóe postacie moje stare są, ale tej czołowej nie ma, mud klanów nie ma a były, w sensie nawt nieaktywne na liście były, teraz żadnego nawet nowo utworzonego naszego nie ma, no bieda.
#23 daszekmdn
W Killera to bym pograł ale broni nie mam bo wszystko straciłem. 18 LV.
#24 balteam
No to zdobywaj, do jakiegośklanu siędoczep może. Mnie ta gra nie wciągnęła, resety co jakiśczas też zniechęcają.
#25 patrykkubaszczyk Ban Konto zarchiwizowane
resety, aaaa to ja nie gram!
#26 rafalko112
Nie działa mi to co longshoot podał
#27 matius
W Mush'u robisz nowy świat i najpierw wpisujesz własną nazwę, potem studniadusz.pl i potem tam szukasz pola, gdzie jest 4000 i zmieniasz na 4004.
A no i zapomniałem, że trzeba domontować wtyczki, aby pokazywało tekst zwracany przez gre.
Najlepiej je sprawdzić na już wcześniej ustawionym innym świecie. Skrut do tego ctrl, shift, p.
#28 patrykkubaszczyk Ban Konto zarchiwizowane
mushreader trzeba w pluginach dodać.
#29 matius
Czy klasa wiedźminów ma własną gildię?
Zapytałem przewodnika i wychodziło by, że nie mają.
#30 longshoot
gdzieś chyba było jakieś wiedźmińskie siedliszcze z vesemirem.
#31 balteam
od zachodnich wrót bearlon chyba na s potem w.
#32 patrykkubaszczyk Ban Konto zarchiwizowane
a jest jakiś łatfy MUD bes tracenia itemków?
#33 balteam
lac, 1 z łatwiejszych
#34 patrykkubaszczyk Ban Konto zarchiwizowane
nie, bo jak się dednie, to się traci wszystko
#35 balteam
nie, jesteś w czyśćcu i musis ciało znaleźć co średnio zajmuje minute lub dwie, czytaj komunikaty, wpisz pomoc smierc i tam masz wszystko. Lac to 1 z najlatwiejszych mudow, padasz w maire czesto jak nie umisz jeszcze grac, musisz martwic sie o atrybuty, dlatego fajnie z kims grac kto muda coś zna, ale jak z 2 profesje ukonczysz to wiedziec bedziesz wystarczajaco zeby 100 leveli wbic w 100 godzin moze w 120 takim zlodziejem bodajze.
#36 patrykkubaszczyk Ban Konto zarchiwizowane
aha, to jeszcze pokombinuje.
#37 longshoot
w studni dusz też się nie traci itemów przecież w mogile leżą lol.
#38 longshoot
w killerze w ciele., więc teoretycznie też się raczej nie traci.
#39 balteam
W studni tylko denerwuje cmentarz zwłaszcza od 81 lv w zwyż kiedy trzeba po najgłębszych alejkach łazić żeby ciała znaleźć.
No i nie wiem cy studnia działa jeszcze, jeśli tak to i tak nikt tam nie gra, cofnęła sięw rozwoju. np. mój wilkołak na 91 lv zniknął, tak samo wszystkie klany, nawet nie to, że się rozpadły, tylko zniknęły z listy. Mojego kolegi wiedźmin nie wszystkie gratychyba ma, nawet nie pamiętam, ale mud padł nawet jeszcze jeśli żyje.
#40 rafalko112
Nie dałem rady padłem i w ogule zero pomocy nikogo tam nie ma. e szkoda bo był to jedyny słószny polski mud.