Polskie MUDY
Wróć do Gry tekstowe#41 balteam
Dałem ci spis questów gratów, jak umiesz grać w inne mudy to dasz radę, ale oczywiście w grupie łatwiej jak na bierząco się kogoś można zapytaććć. Na szczęście helpy tam rozbudowane, więc kto chce niech gra, ale niespecjalne zachęcam.
#42 longshoot
balbim masz rozpiski eq questów i lokacji jak iśc itd byś podesłał. rafalko jak coś to można powócić i pograć, mam jakąś postać na 35 lvl
#43 rafalko112
To możemy się kiedyś spiknąć jak to mówią.
#44 balteam
A grajcie sobie:
#45 mojsior
mnie brakuje nightala ten mud jakoś mi najbardziej do gustu przypadł ale niestety od dawna już server nie działa, a szkoda.
#46 longshoot
jak to server nie działa od dawna jak parę miesięcy temu się logowałrm?
#47 mojsior
to daj mi dane w takim razie, bo nawet strony nie ma z kąd można by je wziąć
#48 Berbeluch
Zapraszam na Killera. MUD jest ciagle rozwijany. Wszystkie informacje znajdziecie na forum.killermud.pl. Jesli potrzebna będzie wam pomoc to odezwijcie się na forum a napewno ja otrzymacie.
#49 nuno69
Berbeluch, jaki masz nick na KM?
#50 Berbeluch
Broli
#51 nuno69
Cholera, nie kojarzę :). Ja byłem tam najpierw jako Gushasad, potem jako GrashVarrag.
#52 daszekmdn
W Killera to bym pograł ;) No, ale nikt nie chce wbijać od początku ze mną poziomów hehe.
Doszedłem kiedyś do 26 czy 24 lewelu na Barbarzyńcy. Stare dzieje.
#53 mojsior
ja to bym pograł gdyby jakieś questy ciekawe były a tak samo zabijanie to jakoś nie przyciąga
#54 pates
Jakby ktoś chciał ze mną tak od początku, to why not
#55 daszekmdn
W Killerze ciężko jest poradzić sobie gdy stracisz całą kasę.
#56 Postukujacy
Hej. W eltenowej grupie Mudy opisuję nowopowstałego, polskiego muda FinalMUD. Gra zaistniała z początkiem tego roku, jest tworzona przy użyciu sztucznej inteligencji. Jest w niej sporo czynności do zrobienia przy możliwości pełnego idlowania. Walka (w tym drużynowa), wszelkiego typu zbieractwo, proceduralnie generowane tereny różnego typu.
Z administracją jest dobry kontakt, częste poprawki i dokładki nowości. Mud na razie w fazie rozwoju. Cieszy się sporym zainteresowaniem. Gra może fajnie towarzyszyć codziennej pracy przy kompie.
Host: finalmud.org
Port: 4000
Strona MUDa: http://finalmud.org