e dupa, wilka mojego na 91 lv usunął Katar, na 99 % taki miałem nick dziko, niektóe postacie moje stare są, ale tej czołowej nie ma, mud klanów nie ma a były, w sensie nawt nieaktywne na liście były, teraz żadnego nawet nowo utworzonego naszego nie ma, no bieda.
W Mush'u robisz nowy świat i najpierw wpisujesz własną nazwę, potem studniadusz.pl i potem tam szukasz pola, gdzie jest 4000 i zmieniasz na 4004. A no i zapomniałem, że trzeba domontować wtyczki, aby pokazywało tekst zwracany przez gre. Najlepiej je sprawdzić na już wcześniej ustawionym innym świecie. Skrut do tego ctrl, shift, p.
nie, jesteś w czyśćcu i musis ciało znaleźć co średnio zajmuje minute lub dwie, czytaj komunikaty, wpisz pomoc smierc i tam masz wszystko. Lac to 1 z najlatwiejszych mudow, padasz w maire czesto jak nie umisz jeszcze grac, musisz martwic sie o atrybuty, dlatego fajnie z kims grac kto muda coś zna, ale jak z 2 profesje ukonczysz to wiedziec bedziesz wystarczajaco zeby 100 leveli wbic w 100 godzin moze w 120 takim zlodziejem bodajze.
W studni tylko denerwuje cmentarz zwłaszcza od 81 lv w zwyż kiedy trzeba po najgłębszych alejkach łazić żeby ciała znaleźć. No i nie wiem cy studnia działa jeszcze, jeśli tak to i tak nikt tam nie gra, cofnęła sięw rozwoju. np. mój wilkołak na 91 lv zniknął, tak samo wszystkie klany, nawet nie to, że się rozpadły, tylko zniknęły z listy. Mojego kolegi wiedźmin nie wszystkie gratychyba ma, nawet nie pamiętam, ale mud padł nawet jeszcze jeśli żyje.