Integracja Eltenowiczów

nasze nicki

Założony przez jamajka 270 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 11 z 14

#201 1 polubienie

Zawsze zresztą kiedyś je myliłem. Znaczy wiolinistkę i skrzypeńkę :D
-- (Zuzler):
A czy to, że Ty Wiolinistka, a Linda Skrzypeńka ma cokolwiek ze sobą wspólnego, czy to były inicjatywy własne?

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#202 6 polubień

Chyba fnie tylko Ty, na to wychodzi! Wolę być milion razy mylona ze Skrzypenką niż z violinistem ;)

To ja tylko tak zwrócę uwagę, że Pan Violinist wpisał się przez V, więc może chciał nawiązać do anglojęzycznego określenia skrzypaczy, skrzypków i skrzypaczek. ;)

Bo przez w byłoby bez sensu, więc dobrze chłopina zrobił

#205 4 polubienia

No to żeś pocisnęła.

No, bo tylko przez v to się broni ;)

#207 7 polubień

Stuk puk, to ja. Eltenowy, nowy nabytek. Nick powstał dośc niedawno, wykreowałem go na potrzeby jakiegoś drobnego serwisu. Potrzebowałem czegoś nowego, a jednocześnie nie chciałem iść ponownie w imię w nicku jak było z Emilemlusem ongiś. A by leciutko zaintrygować, wpadłem na Postukującego. Ze słowem zetknąłem się w przypadku opisu jakiejś biżuterii, natomiast postukiwanie skojarzyłem z białą laską, którą tu i tam, postukuje się idąc :)
Jest więc świeżo, nieco intrygująco, lekko zabawnie i z dystansem czyli tak jak lubię.
INFP

OO, witaj! No proszę.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Witamy, witamy
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#210 11 polubień

Hmm, co do mojego nicku.
Wymyślili mi go rodzice, ale ten, jak jeszcze Eltena nie było. ;)
Pozdrawiam

Lubię to - przycisk!

#212 1 polubienie

jak się ponad 20 lat wstecz zaczełam uczyć język polski, to ktoś s mojich polskich znajomich to mi wymyślił.

W szkole nazywali mnie gąbkowy.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#214 4 polubienia

Mój nick wziął się od zdrobnienia mojego imienia znajomi w studium mówili do mnie Sylwinka, Sylwuszka i stąd taki nick. A ponadto lubię to zdrobnienie
a

A skąd się wzięła Leksysia? Co prawda tutaj się tym nickiem nie posługujesz, ale timtokowcy może się chętnie dowiedzą.

połączenie alexa i sysi leksysia
a

#217 1 polubienie

Ładne imię swoją drogą.
-- (sylwinka):
Mój nick wziął się od zdrobnienia mojego imienia znajomi w studium mówili do mnie Sylwinka, Sylwuszka i stąd taki nick. A ponadto lubię to zdrobnienie

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#218 1 polubienie

Dziękuję :)
a

#219 1 polubienie

Ładny, mi się też podoba, często mówiłam do Sylwii, które znałam Sylwinko właśnie

Haha. To taki frywolny nick dla prawnika. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.