Zawsze zresztą kiedyś je myliłem. Znaczy wiolinistkę i skrzypeńkę :D -- (Zuzler): A czy to, że Ty Wiolinistka, a Linda Skrzypeńka ma cokolwiek ze sobą wspólnego, czy to były inicjatywy własne?
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
To ja tylko tak zwrócę uwagę, że Pan Violinist wpisał się przez V, więc może chciał nawiązać do anglojęzycznego określenia skrzypaczy, skrzypków i skrzypaczek. ;)
Stuk puk, to ja. Eltenowy, nowy nabytek. Nick powstał dośc niedawno, wykreowałem go na potrzeby jakiegoś drobnego serwisu. Potrzebowałem czegoś nowego, a jednocześnie nie chciałem iść ponownie w imię w nicku jak było z Emilemlusem ongiś. A by leciutko zaintrygować, wpadłem na Postukującego. Ze słowem zetknąłem się w przypadku opisu jakiejś biżuterii, natomiast postukiwanie skojarzyłem z białą laską, którą tu i tam, postukuje się idąc :) Jest więc świeżo, nieco intrygująco, lekko zabawnie i z dystansem czyli tak jak lubię.
Ładne imię swoją drogą. -- (sylwinka): Mój nick wziął się od zdrobnienia mojego imienia znajomi w studium mówili do mnie Sylwinka, Sylwuszka i stąd taki nick. A ponadto lubię to zdrobnienie
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
This site uses cookies to enhance your experience.