Witajcie! Poszukuję dwóch audiobooków. Jeśli ktoś posiada i zechce się podzielić będę wdzięczna. Cudowne lata - Valerie Perrin Uciekłam z arabskiego burdelu - Laila Shukri.
-- (wrzos33): Witajcie! Poszukuję dwóch audiobooków. Jeśli ktoś posiada i zechce się podzielić będę wdzięczna. Cudowne lata - Valerie Perrin Uciekłam z arabskiego burdelu - Laila Shukri.
zdobyte. Tak swoją drogą , wszyscy mówią, że ten Grey i te 365 dni, to taki hłam, a ja bym sobie chciała wyrobić własny pogląd, najwyżej się zgodzę, hahahaha, posiada ktoś i mógłby się podzielić? też mam dużą bibliotekę książek na wymianę.
Greya czytałam 3 części, a tej reszty już nie. Jeszcze jest dotyk crossa i to też chyba ma kilka części, przeczytałam połowę pierwszej i dalej już nie mogłam. Rzadko jest tak, że zacznę czytać coś i nie skończę.
-- (Numernabis): ja mam w audio gdyby co i należę do tych, którzy uważają zupełnie odwrotnie, jeśli chodzi o Grey'a bo 365 dni nie czytałem.
Jest taka seria "zbrodnie na dworze Jagiellonów". Pierwszą część "Ciche wody" mam i zaczęłam czytać, natomiast nie posiadam drugiej, "nocne ognie". Napisał/a P.K. Adams.
Zdobyte, Graco, dziękuje. Witajcie Kochani moi, poszukuje książeczki Rafała Kosika pod Tytółem Felix, Net i Nika oraz koniec świata jaki znamy, wersja ebook, chcąc sobie odświeżyć niektóre części przed przeczytaniem najnowszych, zauważyłam, że mając tą część, nie mogę jej otworzyć, wyskakuje Mi jakiś błąd, nie mogę nic zrobić, będę wdzięczna, mam obydwie najnowsze jakbym mogła się komuś odwdzięczyć.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.