"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
O Felixa, Neta i Nikę. :) Sorki, zapomniałam. xD -- (DJGraco): Celtic o jakie ebooki tobie chodziło? Tu dużo próśb i lepiej by cytować
--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
biedrona333 OK to podaj maila na priv -- (iskierka1983): Do Biedrony. Obojentnie w jakim formacie. Możesz na eltenie, albo na mojego maila, który mogę podać Ci na PRV
Książki masaż Witajcie poszukuje tych książek, nie obligatoryjnie, spokojnie, miło by po prostu było posiadać. W wersji elektronicznej poszukuje. Kompresjoterapia Choroby wewnętrzne podręcznik poazek mucha forącewicz Spodarek patologia narządu ruchu podręczniki Bozek czerwinski ortopedia i traumatologia Snith hammer hammer ortopedia traumatologia Yogarayah neurologia
Podręczniki na rok szkolny 2023/2024 na kierunku Technika masażysty w szkole policealnej Z. Putkiewicz, B. Dobrowolska, T.KukołowiczPodstawy psychologii, pedagogiki i socjologii PZWL 1987 Jacek Musiałkiewicz Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej NPP Podręcznik i zeszyt ćwiczeń Ekonomik 2013 Jacek Musiałkiewicz Elementy prawa NPP dział Prawo pracy Ekonomik 2013 E.Fleischer Język angielski zawodowy dla masażystów EDICON Tony Grice Nursing 1 Student’s Book Oxford Kulik T.B., Latalski M. Zdrowie publiczne. Podręcznik dla studentów i absolwentów Wydziału pielęgniarstwa A.M. Czelej Gerard Mietzel Wprowadzenie do psychologii GWP Joni E.Johnson Psychologia dla żółtodziobów REBIS Adam Zborowski Drenaż limfatyczny Wydawnictwo AZ, Kraków 2008, wyd. 3 AdamZborowski Masaż klasyczny Wydawnictwo AZ, Kraków 2008, wyd. 4 Adam Zborowski Masaż segmentalny Wydawnictwo AZ, Kraków 2007, wyd. 3 Adam Zborowski Masaż w wybranych jednostkach chorobowych cz. 1, 2, 3 Wydawnictwo AZ, Kraków 2010, wyd. 2 Michael Földi, Roman Strößenreuther, red. wyd. pol. Marek Woźniewski Podstawy manualnego drenażu limfatycznego Elsevier U rban & Partner, Wrocław 2005, wyd. 1 Tadeusz Kasperczyk, Leszek Magiera, Dariusz Mucha, Robert Walaszek Masaż z elementami rehabilitacji REHMED, Kraków 2003, wyd. 1 Tadeusz Kasperczyk, Leszek Magiera, Masaż z elementami rehabilitacji Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 2009, Zygmunt Prochowicz Podstawy masażu leczniczego Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 2009, wyd. 5 Art Rigs Masaż tkanek głębokich Wizualny przewodnik po technikach 2008, wyd. 1 Jacek Wierzbicki Podstawy masażu Petrus, Kraków 2013 Elżbieta Suder, Szymon Brużewicz Anatomia człowieka podręcznik i atlas dla studentów licencjatów medycznych Górnicki Wydawnictwo Medyczne, Wrocław 2008, wyd. 2 pilne Aleksander Michajlik, Witold Ramotowski Anatomia i fizjologia człowieka Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 2009, wyd. 5 pilne Zofia Ignasiak Anatomia narządów wewnętrznych i układu nerwowego człowieka Elsevier Urban & Partner, Wrocław 2008, wyd. 1 Zofia Ignasiak Anatomia układu ruchu Elsevier Urban & Partner, Wrocław 2007, wyd. 1 Ludmiła Borodulin Nadzieja Fizjologia człowieka podręcznik dla studentów licencjatów medycznych Górnicki Wydawnictwo Medyczne, Wrocław 2005, wyd. 1 pilne Władysław Traczyk Fizjologia człowieka w zarysie Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 2005, wyd. 8 pilne R.L.Drake, A.W.Vogl Anatomia Graya t. 1, 2, 3 Elsevier Urban & Partner, Wrocław 2010 pilne Wojciech Kasprzak Tadeusz Mika Fizykoterapia Wydawnictwo PZWL dość pilne Wojciech Kasprzak, Agata Mańkowska Fizykoterapia, medycyna uzdrowiskowa i SPA Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 2008, wyd. 1 pilne Gerard Straburzyński, Anna Straburzyńska -lupa Fizjoterapia z elementami klinicznymi tom 1 2 Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 2008, wyd. 1 pilne Janusz Nowotny Podstawy fizjoterapii cz. 1 i 2 Kasper, Kraków 2004, wyd. 4 pilne Stefan Kruś Patologia. Podręcznik dla licencjackich studiów medycznych KL Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 2003, wyd. 1 pilne K.Milanowska, W.Dega Rehabilitacja medyczna PZWL 2003 pilne T.Skolimowski Badania czynnościowe narządu ruchu w fizjoterapii AWF Wrocław 2012 pilne W.Kasprzak Fizjoterapia kliniczna PZWL 2010 pilne J,Z. Kilar, P. Lizis Leczenie ruchem Cz I Badanie narządu ruchu w rehabilitacji Wydawnictwo Kasper Kraków 1996 pilne T.Gaździk Ortopedia i traumatologia podręcznik dla studentów Wyd. PZWL pilne R.Pawelec, E.Szczuka, W.Laber Metodyka masażu w odnowie biologicznej AGIW, Wrocław 2011 Leszek Magiera, Robert Walaszek Masaż sportowy z elementami odnowy biologicznej Biosport, Kraków 2004, wyd. 1 R.Pawelec, E.Szczuka, W.Laber Metodyka masażu w odnowie biologicznej AGIW, Wrocław 2011 L.Magiera Masaż w kosmetyce i odnowie biologicznej BIO-STYL 2007 Książki Piotra szczotki. Leszek magiera automasaż leczniczy, relaksacyjny, orientalny masaż leczniczy Techniki badania palpacyjnego. Powięź bez tajemnic Maści, żele, kremy, spraye Monika Gwardzik masaż, teoria i praktyka Wydawnictwo: Wydawnictwo Edukacyjne ESAN Rok wydania: 2016 Egzamin zawodowy. Technik Masażysta, wydanie II Monika Gwardzik, Dominik Zakrzewski Egzamin zawodowy. Technik Masażysta, wydanie II Monika Gwardzik, Dominik Zakrzewski Masaż orientalny - chiński, hawajski, japoński, tybetański Leszek Magiera Masaż orientalny - chiński, ... Leszek Magiera Za wszelką pomoc bardzo dziękuję Oczywiście poszukuję bez atlasów tych wersji elektronicznych. Pozdrawiam
Trochę byśmy mogli znaleźć, ale przypuszczam, że lepiej pomogliby Ci koledzy z wyższych roczników. Spróbuj też uśmiechnąć się do stowarzyszenia Twoje Nowe Możliwości, może być, że coś przerabiali albo pomogą Tobie, jeśli ich poprosisz.
Hej. Poszukuję książeczki "Cukierku, ty łobuzie" autorstwa Waldemara Cichonia. Jedynie audiobook wchodzi w grę.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Cześć. Klasa Pani Czajki audiobook poszukiwany. Miałam kiedyś, ale dysk mi się... No i się pszedł bujać. Ktoś poratuje? Na tyflotece jest, ale w kiepskiej jakości.
Masz moze cały cykl o Cukierku w audio? -- (Numernabis): Na PW -- (Kat): Hej. Poszukuję książeczki "Cukierku, ty łobuzie" autorstwa Waldemara Cichonia. Jedynie audiobook wchodzi w grę.
--
--
Priv -- (Celtic1002): Cześć. Klasa Pani Czajki audiobook poszukiwany. Miałam kiedyś, ale dysk mi się... No i się pszedł bujać. Ktoś poratuje? Na tyflotece jest, ale w kiepskiej jakości.
--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.