EltenLink

Poszukuję książki

Wróć do Literatura

#301 Celtic1002

A ktoś ma w interpretacji Patrycji Zybert?

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2023-09-21 11:22

#302 Numernabis

Mam, ale tylko pierwszą część.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-09-21 18:08

#303 Monte

Ja też mam tylko pierwszą część.

Give me a sign.
2023-09-21 19:25

#304 Celtic1002

Wiem, i o pierwszą część mi chodzi. :) Bo tylko w jej interpretacji pierwsza część jest.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2023-09-21 19:42

#305 Monte

Wiem, że na pewno są trzy części w interpretacji Janusza Zadury.

Give me a sign.
2023-09-21 20:05

#306 Numernabis

tą pierwszą część mam 128 kbps

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2023-09-21 20:44

#307 Celtic1002

Jak masz ją w interpretacji pani Patrycji, to poproszę. :)

Anna Frankowska
2023-09-21 20:53

#308 Numernabis

poszło

2023-09-21 21:05

#309 Celtic1002

Dziękuję. :)

Anna Frankowska
2023-09-22 16:49

#310 Zuza

Cześć. Ja i jedna osoba poszukujemy jednej książki dla innej :D w wersji elektronicznej: "Miłość pisana brailem".

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2023-09-29 21:20

#311 matius

A ja poszukuje książek w formacie elektronicznym, o magicznym drzewie. Pierwsza to: "Czerwone krzesło". Wiem, że były dalsze części.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-09-29 21:26

#312 Celtic1002

Ja mam tylko audiobooki i to też nie wszystkie, bo pierwszych 5 części.
-- (matius):
A ja poszukuje książek w formacie elektronicznym, o magicznym drzewie. Pierwsza to: "Czerwone krzesło". Wiem, że były dalsze części.

--

Anna Frankowska
Edytowano 2023-09-30 13:06

#313 matius

Audio tez może być. Inne znajdę.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2023-09-30 13:52

#314 Celtic1002

Oooo, to jak znajdziesz resztę, to ja poproszę. A audio wyślę w niedługim czasie na priv.
-- (matius):
Audio tez może być. Inne znajdę.

--

Anna Frankowska
2023-09-30 14:05

#315 Numernabis

jest 12 części, w audio o ile się nie mylę jest 9 części.

2023-09-30 14:53

#316 Celtic1002

Ja w audio mam 5 części tylko.
-- (Numernabis):
jest 12 części, w audio o ile się nie mylę jest 9 części.

--

Anna Frankowska
2023-09-30 16:05

#317 Numernabis

No to ja mam 9 częśći w audio:
Magiczne Drzewo, tom 01. Czerwone krzesło, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 02. Tajemnica mostu, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 03. Olbrzym, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 04. Pojedynek, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 05. Gra, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 06. Cień smoka, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 07. Świat Ogromnych, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 08. Inwazja, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 09. Berło, (czyta Wojciech Chorąży)\

mam jeszcze jedną część cyklu:
"Bohaterowie Magicznego Drzewa" pt. Stwór, (czyta Julia Kamińska)
Bohaterowie Magicznego Drzewa to nowa seria powieści. Powstaje razem z bestsellerowym cyklem Magiczne Drzewo. Każdy tom opowiada o nieznanych przygodach jednej z postaci Magicznego Drzewa. Bohaterką tego tomu jest Julka, ale spotkamy tu także Kajetana, Budynia i inne postaci. Powieści można czytać niezależnie, nie znając innych części.

2023-09-30 17:34

#318 Celtic1002

Oooo, to ja mogę od szóstej do końca prosić, razem z tym stworem?
-- (Numernabis):
No to ja mam 9 częśći w audio:
Magiczne Drzewo, tom 01. Czerwone krzesło, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 02. Tajemnica mostu, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 03. Olbrzym, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 04. Pojedynek, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 05. Gra, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 06. Cień smoka, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 07. Świat Ogromnych, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 08. Inwazja, (czyta Wojciech Chorąży)\
Magiczne Drzewo, tom 09. Berło, (czyta Wojciech Chorąży)\

mam jeszcze jedną część cyklu:
"Bohaterowie Magicznego Drzewa" pt. Stwór, (czyta Julia Kamińska)
Bohaterowie Magicznego Drzewa to nowa seria powieści. Powstaje razem z bestsellerowym cyklem Magiczne Drzewo. Każdy tom opowiada o nieznanych przygodach jednej z postaci Magicznego Drzewa. Bohaterką tego tomu jest Julka, ale spotkamy tu także Kajetana, Budynia i inne postaci. Powieści można czytać niezależnie, nie znając innych części.

--

Anna Frankowska
2023-09-30 18:34

#319 Numernabis

Poszło

2023-09-30 21:06

#320 Snajper22

Mogę poprosić te 9 części magicznego drzewa, ze stworem. Jako nastolatka uwielbiałam tą serię, więc z chęcią sobie przypomnę.
Pozdrawiam. :)

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2023-10-01 01:59