Poszukuję książki Ian Rankin miecz i tarcza, najlepiej w ebooku, format PDF lub TXT nie pogardzę też. wersją audio, jeśli nie ma innej.
Poszukuję dwóch audiobooków:
Nauczycielka z getta - Aneta Krasińska
Wciąż pod wiatr - Aneta Krasińska
Nauczycielka z getta - Aneta Krasińska
Wciąż pod wiatr - Aneta Krasińska
Poszukuje książek Liana Tannera, cykl "Opiekunowie Tajemnic". Z tego co wiem jest w trzech tomach. Prosiłabym w txt, albo audiobook, jakby nie było
Poszukuję książki autorstwa Norbekov Mirsakarim pod tytułem
Osioł w okularach, a także książek autorstwa
Lee Weatherly Płomień anioła, oraz zemsta anioła.
Nie ważne w jakiej formie.
Z góry dzięki.
Osioł w okularach, a także książek autorstwa
Lee Weatherly Płomień anioła, oraz zemsta anioła.
Nie ważne w jakiej formie.
Z góry dzięki.
Szukam libretta w polskim tłumaczeniu do "Cyrulika Sewilskiego". Nie szukam dramatu całości Beaumarchais Pierre Augustin Caron de, tylko libretta, czy ktoś pomoże?
Szukam książki Apokryf rodziny, autorstwa Hanny Malewskiej, może być ebook, albo audio, wszystko mi jedno, byle była w całości, i dostępna do odczytu, bo na necie są tylko jakieś wycinki, które mi się zbyt nie przydadzą.
Ma ktoś książke Artemis Fowl cześci od 5 do 8 pierwsze 4 przeczytałem ale pozostałych w dzdn nie ma. Z gury dzięki.
a co to jest FNiN?
2 likes
Ale żeby to jeszcze były skróty ogólnie stosowane, a to skrót własnego wytworu.
Powinna być w każdej grupie wróżka na etacie, nie byłoby problemów.
Powinna być w każdej grupie wróżka na etacie, nie byłoby problemów.
1 likes
Oki zakończmy ten of topic. Wzięłam sobię uwagę do serca i tyle, po co to roztrząsać.
Poszukuję książki autorstwa Anny Falatyn:
Prawniczka, zdrajca i egzekutor. Obojętnie w jakim formacie, prócz audiobooka.
Prawniczka, zdrajca i egzekutor. Obojętnie w jakim formacie, prócz audiobooka.
Poszukuję cyklu "Achaja" Ziemiańskiego w wydaniu z 2011 roku. Podobno poprawione, a ja mam tylko te pierwsze wydania, niepoprawione.
ale mowa o audiobookach czy ebookach?
Też w sumie podpiąłbym się pod te nowe wydania, ale z tego, co wiem, główną różnicę stanowi dodatkowy rozdział, który w oryginale był fragmentarycznie zamieszczony, potem wydany jako osobne opowiadanie. Czytałem i jakkolwiek nie wnosi chyba nic do fabuły, ale sam w sobie ciekawy.
No i o to się mie rozchodzi. Ebooki, jesli można, audiobooki, jak zauważyłam po napisaniu tego, mam i wnioskując z daty ich wydania, opierają się na tym nowszym wydaniu. Problemem może być dla mnie chyba jednak ta napompowana pani lektorka.
Ta napompowana lektorka dobrze brzmi jak się ją przyspieszy, moim zdaniem dobrze się wpasowała w tą fabułę, tym bardziej, że główną bohaterką jest sama Achaja, kobieta.
Nie wiem z którego roku mam, nie wiem co to za rozdział, ale w miejscu z którego to pobrałem było udostępnione w 2013 roku.
Nie wiem czy było wcześniej wydanie w wersji audiobook.
Sprawdzałem i mam te same wersje co aktualnie wiszą w audiotece, porównywałem czasy.
Nie wiem z którego roku mam, nie wiem co to za rozdział, ale w miejscu z którego to pobrałem było udostępnione w 2013 roku.
Nie wiem czy było wcześniej wydanie w wersji audiobook.
Sprawdzałem i mam te same wersje co aktualnie wiszą w audiotece, porównywałem czasy.