Poszukuję książki autorstwa Norbekov Mirsakarim pod tytułem Osioł w okularach, a także książek autorstwa Lee Weatherly Płomień anioła, oraz zemsta anioła. Nie ważne w jakiej formie. Z góry dzięki.
Szukam libretta w polskim tłumaczeniu do "Cyrulika Sewilskiego". Nie szukam dramatu całości Beaumarchais Pierre Augustin Caron de, tylko libretta, czy ktoś pomoże?
Szukam książki Apokryf rodziny, autorstwa Hanny Malewskiej, może być ebook, albo audio, wszystko mi jedno, byle była w całości, i dostępna do odczytu, bo na necie są tylko jakieś wycinki, które mi się zbyt nie przydadzą.
Też w sumie podpiąłbym się pod te nowe wydania, ale z tego, co wiem, główną różnicę stanowi dodatkowy rozdział, który w oryginale był fragmentarycznie zamieszczony, potem wydany jako osobne opowiadanie. Czytałem i jakkolwiek nie wnosi chyba nic do fabuły, ale sam w sobie ciekawy.
No i o to się mie rozchodzi. Ebooki, jesli można, audiobooki, jak zauważyłam po napisaniu tego, mam i wnioskując z daty ich wydania, opierają się na tym nowszym wydaniu. Problemem może być dla mnie chyba jednak ta napompowana pani lektorka.
Ta napompowana lektorka dobrze brzmi jak się ją przyspieszy, moim zdaniem dobrze się wpasowała w tą fabułę, tym bardziej, że główną bohaterką jest sama Achaja, kobieta. Nie wiem z którego roku mam, nie wiem co to za rozdział, ale w miejscu z którego to pobrałem było udostępnione w 2013 roku. Nie wiem czy było wcześniej wydanie w wersji audiobook.
Sprawdzałem i mam te same wersje co aktualnie wiszą w audiotece, porównywałem czasy.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.