Poszukuję książki
Back to Literatura#241 Agata.d
Poszukuję książki Ian Rankin miecz i tarcza, najlepiej w ebooku, format PDF lub TXT nie pogardzę też. wersją audio, jeśli nie ma innej.
#242 kacper10
cześć
poszukuje trylogii pawła Famusa progres wsteczny, w ebooku, ktoś coś posiada?
#243 Numernabis
Poszukuję dwóch audiobooków:
Nauczycielka z getta - Aneta Krasińska
Wciąż pod wiatr - Aneta Krasińska
#244 Zuza
Poszukuje książek Liana Tannera, cykl "Opiekunowie Tajemnic". Z tego co wiem jest w trzech tomach. Prosiłabym w txt, albo audiobook, jakby nie było
klienta.
#245 iskierka1983 Archived
Poszukuję książki autorstwa Norbekov Mirsakarim pod tytułem
Osioł w okularach, a także książek autorstwa
Lee Weatherly Płomień anioła, oraz zemsta anioła.
Nie ważne w jakiej formie.
Z góry dzięki.
#246 skrzypenka
Szukam libretta w polskim tłumaczeniu do "Cyrulika Sewilskiego". Nie szukam dramatu całości Beaumarchais Pierre Augustin Caron de, tylko libretta, czy ktoś pomoże?
#247 wojtas
Szukam książki Apokryf rodziny, autorstwa Hanny Malewskiej, może być ebook, albo audio, wszystko mi jedno, byle była w całości, i dostępna do odczytu, bo na necie są tylko jakieś wycinki, które mi się zbyt nie przydadzą.
#248 Bartek1
Ma ktoś książke Artemis Fowl cześci od 5 do 8 pierwsze 4 przeczytałem ale pozostałych w dzdn nie ma. Z gury dzięki.
#249 Snajper22
Hejo, ma ktoś i chciałby się podzielić 17 tomem FNiN?
Cormac McCarthy, "Droga"
#250 Numernabis
a co to jest FNiN?
#251 DJGraco
Felix net i nika. Właśnie lepiej nie używać tu skrótów, bo nie każdy zna
#252 Numernabis
Ale żeby to jeszcze były skróty ogólnie stosowane, a to skrót własnego wytworu.
Powinna być w każdej grupie wróżka na etacie, nie byłoby problemów.
#253 Snajper22
Oki zakończmy ten of topic. Wzięłam sobię uwagę do serca i tyle, po co to roztrząsać.
Cormac McCarthy, "Droga"
#254 iskierka1983 Archived
Poszukuję książki autorstwa Anny Falatyn:
Prawniczka, zdrajca i egzekutor. Obojętnie w jakim formacie, prócz audiobooka.
#255 Zuzler
Poszukuję cyklu "Achaja" Ziemiańskiego w wydaniu z 2011 roku. Podobno poprawione, a ja mam tylko te pierwsze wydania, niepoprawione.
#256 Numernabis
ale mowa o audiobookach czy ebookach?
#257 tomecki
Też w sumie podpiąłbym się pod te nowe wydania, ale z tego, co wiem, główną różnicę stanowi dodatkowy rozdział, który w oryginale był fragmentarycznie zamieszczony, potem wydany jako osobne opowiadanie. Czytałem i jakkolwiek nie wnosi chyba nic do fabuły, ale sam w sobie ciekawy.
#258 Zuzler
No i o to się mie rozchodzi. Ebooki, jesli można, audiobooki, jak zauważyłam po napisaniu tego, mam i wnioskując z daty ich wydania, opierają się na tym nowszym wydaniu. Problemem może być dla mnie chyba jednak ta napompowana pani lektorka.
#259 Numernabis
Ta napompowana lektorka dobrze brzmi jak się ją przyspieszy, moim zdaniem dobrze się wpasowała w tą fabułę, tym bardziej, że główną bohaterką jest sama Achaja, kobieta.
Nie wiem z którego roku mam, nie wiem co to za rozdział, ale w miejscu z którego to pobrałem było udostępnione w 2013 roku.
Nie wiem czy było wcześniej wydanie w wersji audiobook.
Sprawdzałem i mam te same wersje co aktualnie wiszą w audiotece, porównywałem czasy.
#260 Zuzler
No AUdiobook powstał w 2018 i 2019 czy jakoś w ten deser.