Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#41 denis333
Denis? Hmm. A ja osobiście ciebie przynajmniej po nicku w ogóle nie kojarzę. Na przyszłość: Miło poznać
:)
#42 moozgish
Sporo tego będzie chyba w moim przypadku, dlatego jeśli kogoś pominę, to w żadnym razie nie było celowe, przy okazji pewnie sporo ludzi mogę znać mniej lub bardziej przelotnie i nie kojarzyć w tej chwili.
Jamajka, Klaudia27, Nika12, Czarna Helena, Balteam, Hazel96, Alissa, Ola Stenka, Celtic1002, Pajper, Ambulocet, Helenkagd.
#43 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
Hm, a taką jedną Magdę Wywiał kojarzysz trochę? ;) Przedstawia się tutaj jako iskierka1983.
:D
No bo ja ciebie znam. :)
--Cytat (Kasia:
Siema!
A o to i moja lista.
Ewelinka
Puszkin
violinist
slawomir chinz
I w sumie t nie wiem
Aaa! Johnson
i Everlastingdream
kamerton
Plany na kilkajeszcze spotkań mam, lecz co wyjdzie nie wiem
-- Koniec Cytatu
#44 alissa
U mnie też ta lista trochę długa będzie.
W realu: Celtic1002, Hazel96, Grzegorzm, Hryniek, moozbisz, Jamajka, Johnson, Żywek, Puszkin, Longshoot, Nickjonasbrothersfan,
Olastenka.
A internetowo Denis333 i Pajper.
Pewnie nie wszystkich wymieniłam.
#45 misiek
I znalazł się tutaj kolejny użytkownik, którego znam z reala mianowicie- Zubers87.
#46 Kasia
W ostatnim czasie: Ninka i oczywiście przeprasam za uchybienie: Anorcia
#47 ninka
o Madzi Wywiaał zapomniałaś w dalszym ciągu :D
#48 pajper
Mogłem pisać o tym już wczoraj, ale widzieliśmy się jakoś z minutę tylko, więc nie do końca można powiedzieć, że się w realu poznaliśmy.
Dzisiaj spędziliśmy razem dobre pół godziny, więc mogę z lekkim sumieniem dopisać do listy nową osobę:
Monia01
. :)
Pozdrawiam,
DP
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#49 pajper
Witajcie!
No to dzisiaj lista ulega dalszemu powiększeniu.
Miałem okazję odwiedzić laski, gdzie spotkałem użytkowniczkę
klaudia27
A potem, przed moim wyjazdem, użytkownika o wdzięcznym nicku
żywek
Tak więc, w sumie, naprawdę niewidomków zaczynam poznawać. :)
Podsumowując, pełna obecnie lista:
ambulocet, Celtic1002, grzegorzm, helenkagd, jamajka, klaudia27, magdar1999, mikolajholysz, Monia01, moozgish, żywek
#50 zywek
Oo taak. Ja oczywiście też Pajpera poznałem, i użytkownika mikolajholysz także. :D
#51 biedrona333
ja tylko znam użytkownika ania8 poznałyśmy się na klango, a na eltenie to jeszcze nikogo nie poznałam
no oprucz Michała nick Didenis333, którego poznałam na messengerze.
#52 Kosa12
Ja znam dwie soby na Eletenie z reala.
Są to Patras i Magdar1999.
#53 iskierka1983 Konto zarchiwizowane
A ja znam urzytkownika majkmik1981 i Kasię. Jeśli o kimś zapomniałam, to niech się drze.
:)
#54 wojtas
ja znam Jamajke lole żywka Violinista Longshoota Nickjonasbroserswan Klaudiusza wypycha
#55 matius
Osoby, które znam z reala:
Balteam, Jamajka, Longshoot, Kacperkucyk, Puszkin, Żywek, Klaudia27, CzarnaHelena, Celtic1002, Grzegorzm,
Alissa, Violinist, Mikolajholysz, Olastenka, Klaudiusz Wypych, Johnson, Lukaszenka, kasiadoj, Tomecki,
piter9521, Papierek, Hazel96, Paiper, Julitka, Zuzler, Kazek5p, Dawek, Martinus, Strowbery, Nowik.
#56 pajper
Widzę, że dołączył Gracjan, a zatem moją listę aktualizuję o pozycję djgraco. :)
#57 Kasia
A ja, o Madzię, znaczy, o Iskierkę, o której zapomniałam. I o usera proffalkowicz, który z eltena póki
co korzystać nie może, bo jeszcze ma, win, xp. :D
#58 zywek
To nie działa elten na win xp? :O
#59 Kasia
A no, nie, haha :D. Kurcze, nie pamiętam, czy wymieniłam, że spotkałam też johnsona
#60 skrzypenka
Czas na mnie. znam: Iskierke, hazel, Monstricka, alissę, anorcie, biedrone, celtic, cinkciaża, damiana zegarka, denisa, dj carrota, chryńka, julitkę, milenę 132, puszkina, senka i tomeckiego
johnsona też znam, zapomniałam.