Sporo tego będzie chyba w moim przypadku, dlatego jeśli kogoś pominę, to w żadnym razie nie było celowe, przy okazji pewnie sporo ludzi mogę znać mniej lub bardziej przelotnie i nie kojarzyć w tej chwili. Jamajka, Klaudia27, Nika12, Czarna Helena, Balteam, Hazel96, Alissa, Ola Stenka, Celtic1002, Pajper, Ambulocet, Helenkagd.
Hm, a taką jedną Magdę Wywiał kojarzysz trochę? ;) Przedstawia się tutaj jako iskierka1983. :D No bo ja ciebie znam. :) --Cytat (Kasia: Siema!
A o to i moja lista.
Ewelinka Puszkin violinist slawomir chinz I w sumie t nie wiem Aaa! Johnson i Everlastingdream kamerton Plany na kilkajeszcze spotkań mam, lecz co wyjdzie nie wiem
U mnie też ta lista trochę długa będzie. W realu: Celtic1002, Hazel96, Grzegorzm, Hryniek, moozbisz, Jamajka, Johnson, Żywek, Puszkin, Longshoot, Nickjonasbrothersfan, Olastenka. A internetowo Denis333 i Pajper. Pewnie nie wszystkich wymieniłam.
Mogłem pisać o tym już wczoraj, ale widzieliśmy się jakoś z minutę tylko, więc nie do końca można powiedzieć, że się w realu poznaliśmy. Dzisiaj spędziliśmy razem dobre pół godziny, więc mogę z lekkim sumieniem dopisać do listy nową osobę: Monia01 . :) Pozdrawiam, DP
Witajcie! No to dzisiaj lista ulega dalszemu powiększeniu. Miałem okazję odwiedzić laski, gdzie spotkałem użytkowniczkę klaudia27 A potem, przed moim wyjazdem, użytkownika o wdzięcznym nicku żywek
Tak więc, w sumie, naprawdę niewidomków zaczynam poznawać. :) Podsumowując, pełna obecnie lista:
ja tylko znam użytkownika ania8 poznałyśmy się na klango, a na eltenie to jeszcze nikogo nie poznałam no oprucz Michała nick Didenis333, którego poznałam na messengerze.
A ja, o Madzię, znaczy, o Iskierkę, o której zapomniałam. I o usera proffalkowicz, który z eltena póki co korzystać nie może, bo jeszcze ma, win, xp. :D