Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#381 Elanor
To ja śmiem dopisać użytkownika djGraco.
#382 DJGraco
Aaaaaa to tyyy, na dworze przed budynkiem szkoły na Tynieckiej.
Jaki ten świat jest mały...
#383 DJGraco
Ja cię Elanor nie poznałem, bo w realu w moim odczuciu miałaś inny głos, a z resztą żadko słyszałem twój głos. I nie wiedziałem, że Weronika masz na imię.
Ale spotkanie bardzo ozytywne i fajnie by\ło Cię poznać.
#384 lwica
TO ja śmiem dopisać użytkowników Talpa171, Alissa, Piter z cyferkami, i Klaudia 27 więcej osób nie pamiętam, ale jak sobie przypomnę, to zaktualizuje listę.
#385 Elanor
@djGraco
Głupio mi było przy pani Oli przedstawić się nickiem z Eltena, ale wiedziałam, że Ty to Ty. Miło było spotkać.
#386 Piotr
No, ja spotkanie z Elanor też mogę już zaliczyć do takiego, hmm konkretnego.
Już nikt nie mówił, że ta dziewczyna, to Weronika, jak to było poprzednio, aczkolwiek nie wiele brakowało, a spotkania by nie było, a to dlatego, iż Elanor jest tak cichym człowiekiem, że nawet jak nie jest w studyjnym kącie, tylko na ławce, to można Jej nie zauważyć. :)
#387 Elanor
Taaa. Pan Piotr też jest cichym człowiekiem. :)
#388 matid25
Do spotkanych przezemnie eltenowiczów dołączam użytkownika Patrykuss12
#389 DJGraco
Do listy dołącza kamil02, acz znam sie z nim od początku roku szkolnego.
#390 DJGraco
--Cytat (Elanor):
@djGraco
Głupio mi było przy pani Oli przedstawić się nickiem z Eltena, ale wiedziałam, że Ty to Ty. Miło było spotkać.
--Koniec cytatu
A tam, luzik. Też było miło spotkać. Nie wiedziałem, że wstydzisz się swojego nicku. Co do tego, czy jestem cichym człowiekiem? Gdybyś mnie lepiej poznała to w cale byś tak nie powiedziała. Potrafię czasami być głośny, tzn głośno mówić itp.
#391 Piotr
Gracjanie, to chyba było o mnie.
Ale też do końca nie wiem, Elanor, serjo, ja, że cichy? Oł jee. Ciekawa teoria.
#392 magmar
Ostatnio miałam przyjemność poznać Siciliano.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#393 paulinabuczynska98
Do moich znajomych użytkowniczek dołączają skrzypenka i moonlik22.
#394 Piotr
Ok, dopisuję kolejną osobę, która dołączyła ostatnio do społeczności, ale ja spotkałem ją troszkę wcześniej.
Chodzi o człowieka o nicku yxpodols.
#395 Zuzler
Co prawda się dawno nie pojawia, ale co tam, Czekoladka88 dołączyła do mojego grona :)
#396 czekoladka88
Zuziu to jeszcze Anitę pod nickiem Atina musisz oznaczyć :D
Bardzo się cieszę, że Cię w końcu poznałam :D
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann
#397 Zuzler
Zaiste, czynię więc to. Atinę dopisujemy do gronka.
#398 marcysia
oooo atinę też znam.
#399 siwy4don
Kilka dni temu wreszcie dorwałem Everlastingdream.:)
#400 Kasia
Ja muszę to zaktualizować, w sumie od dawna :D Ale w sylwestra będę musiała jeszcze bardziej, to może poczekam :D