To ja śmiem dopisać użytkownika djGraco.
Edytowano
Aaaaaa to tyyy, na dworze przed budynkiem szkoły na Tynieckiej.
Jaki ten świat jest mały...
Jaki ten świat jest mały...
Edytowano
Ja cię Elanor nie poznałem, bo w realu w moim odczuciu miałaś inny głos, a z resztą żadko słyszałem twój głos. I nie wiedziałem, że Weronika masz na imię.
Ale spotkanie bardzo ozytywne i fajnie by\ło Cię poznać.
Ale spotkanie bardzo ozytywne i fajnie by\ło Cię poznać.
TO ja śmiem dopisać użytkowników Talpa171, Alissa, Piter z cyferkami, i Klaudia 27 więcej osób nie pamiętam, ale jak sobie przypomnę, to zaktualizuje listę.
@djGraco
Głupio mi było przy pani Oli przedstawić się nickiem z Eltena, ale wiedziałam, że Ty to Ty. Miło było spotkać.
Głupio mi było przy pani Oli przedstawić się nickiem z Eltena, ale wiedziałam, że Ty to Ty. Miło było spotkać.
1 likes
No, ja spotkanie z Elanor też mogę już zaliczyć do takiego, hmm konkretnego.
Już nikt nie mówił, że ta dziewczyna, to Weronika, jak to było poprzednio, aczkolwiek nie wiele brakowało, a spotkania by nie było, a to dlatego, iż Elanor jest tak cichym człowiekiem, że nawet jak nie jest w studyjnym kącie, tylko na ławce, to można Jej nie zauważyć. :)
Już nikt nie mówił, że ta dziewczyna, to Weronika, jak to było poprzednio, aczkolwiek nie wiele brakowało, a spotkania by nie było, a to dlatego, iż Elanor jest tak cichym człowiekiem, że nawet jak nie jest w studyjnym kącie, tylko na ławce, to można Jej nie zauważyć. :)
--Cytat (Elanor):
@djGraco
--Koniec cytatu
A tam, luzik. Też było miło spotkać. Nie wiedziałem, że wstydzisz się swojego nicku. Co do tego, czy jestem cichym człowiekiem? Gdybyś mnie lepiej poznała to w cale byś tak nie powiedziała. Potrafię czasami być głośny, tzn głośno mówić itp.
1 likes
Gracjanie, to chyba było o mnie.
Ale też do końca nie wiem, Elanor, serjo, ja, że cichy? Oł jee. Ciekawa teoria.
Ale też do końca nie wiem, Elanor, serjo, ja, że cichy? Oł jee. Ciekawa teoria.
Do moich znajomych użytkowniczek dołączają skrzypenka i moonlik22.
1 likes
Ok, dopisuję kolejną osobę, która dołączyła ostatnio do społeczności, ale ja spotkałem ją troszkę wcześniej.
Chodzi o człowieka o nicku yxpodols.
Chodzi o człowieka o nicku yxpodols.
1 likes
Co prawda się dawno nie pojawia, ale co tam, Czekoladka88 dołączyła do mojego grona :)
1 likes
Zuziu to jeszcze Anitę pod nickiem Atina musisz oznaczyć :D
Bardzo się cieszę, że Cię w końcu poznałam :D
Bardzo się cieszę, że Cię w końcu poznałam :D