Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#401 marcysia
zaktualizować to ja też muszę, ale rzeczywiście poczekam.
#402 pajper
Dawno nie mogłem nikogo dopisać, ale dziś do swej skromnej listy dołączam użytkownika grzezlo. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#403 Mulka
Ponieważ jeszcze się tu nie udzielałam, moja lista będzie dość obszerna. Ze szkoły znam użytkowników o nickach: Agatakantylena25, Alissa, Arek94, Balteam, Dawek, Ewelinka, Grzegorzm, Hazel96, Hryniek, Jamajka, Kacper, Kasiadoj, Lukaszenka, Martinus, Muzycznajutrzenka, Papierek, Paulinabuczynska98, Piter9521, Puszkin, Skrzypenka, Strowbery, Talpa171 i Wiolinist. Z Lasek kojarzę też Nowika, Klaudię27, Longshoota i Żywka. Na innych wyjazdach spotkałam też osoby, takie jak: Anitek, Armand, Basia, Camila (rozmawiałam chyba tylko przez pół minuty, ale jednak), Czekoladka88, Dariusz1991, Dorkakrac, Eugeniuszpompusz, Grzezlo, Irniss, Iskierka 1983, Julianne, Kamerton, Kasia, Klaudia123, Maciej01, Magmar, Marcysia, Mojsior, Pajper, Piciok, Piotr, Profesorfalkowicz, Przemol (tylko przelotnie, ale jednak), Rogalenko, Siciliano, Zegarmistrz, Zubers87, Zuzę i Zuzler (też zwracam na Ciebie uwagę). Prawie nie znam Tomeckiego, ale wymieniliśmy uprzejmości, więc też go tu odchaczam. Myślę, że udało mi się nikogo nie pominąć, ale zanim wyślę niniejszy post, w ramach formalności ogłoszę jeszcze moją znajomość z Mulcem. :D
#404 Zuzler
Dziwne byłoby, gdybyś tego nie zrobiła :D
#405 Mulka
Tak, ale właściwie nie wszyscy go kojarzą, bo mniej się udziela niż ja, więc nie każdy by sobie o tym przypomniał. Jednak nie udało mi się wszystkich wymienić.Zapomniałam o drugiej mojej krajance - Adzekrawcow, Astence i Monicezarczuk. Z Czarnąheleną też chodziłam do szkoły.
#406 denis333
No to do grona poznanych osób śmiało mogę dołączyć @zuzler. Poza tym poraz drugi zobaczyłem tego @djkrissu. Dziękuję za pyszne jedzenie, i wspaniałą atmosferę! <3
#407 djkrissu
--Cytat (denis333):
No to do grona poznanych osób śmiało mogę dołączyć @zuzler. Poza tym poraz drugi zobaczyłem tego @djkrissu. Dziękuję za pyszne jedzenie, i wspaniałą atmosferę! <3
--Koniec cytatu Mówisz i masz :D
#408 siwy4don
Do mojej listy dopisuję: Kasię, Marcysię, Shell, Growitę i Żywka.
#409 siwy4don
Zapomniałem jeszcze o Papierku.
#410 marcysia
czas zaktualizować listę eltenowiczów, a więc tak:
agatakantylena25, czekoladka88, djkrisu, everlastingdream, kasia, growita, siwy4don, papierek, rogalenko, przemol, djdenis333, żywek, nowik, mulka, mulc, basia, asia, shell, kamerton, cinkciarzpl, kazepk5p, zuzler, syntezator, marchewaux, atina, ninka, milena132, talpa171, pietia, eugeniuszpompiusz, angelina, armand, frankosiadrummer, piciok, polik1991, kosa12, magmar, profesorfalkowicz, tajan1991, skrzypenka,
#411 marcysia
i jeszcze rpoppe.
#412 ninka
to i ja swoją listę aktualizuje. Jak kogoś pominę to wybaczcie, ale robie z głowy może być różnie.
Marcysia, kasia, shell, magdar1999, jaga1998, gosia12345, papierek, growita, siwy4don, nowik, żywek,
#413 Kasia
To ja moją też. Od wakacji. DjDenis333, Lukaszenka, Marchewaux, Marcysia,
Nie wiemjaki nick tutaj ma Nowik, ale ci co wiedzą, to wiedzą :D
papierek,
Siwy4don, żywek
#414 Krepel88
Znamy się tylko z słyszenia i to w zasadzie niewiele. Czy to się zmieni, piernik wie, chyba że się go zje.
#415 agakrawcow
Do grona eltenowiczów, których spotkałam osobiście zaliczam też Mulkę.
Teraz się dopiero dopatrzyłam, że to moja krajanka jest.
#416 djkrissu
--Cytat (agakrawcow):
Do grona eltenowiczów, których spotkałam osobiście zaliczam też Mulkę.
Teraz się dopiero dopatrzyłam, że to moja krajanka jest.
--Koniec cytatu Krajanka powiadasz? hmm: Krajanki to kiedyś były takie czekoladki. Czyżbyś już koleżankę Zuzannę dziabnęła w tej kwestii? :D
#417 Zuzler
Wiesz Krisu, jak się mamy czepiać, to Ty czy ja też jesteśmy koleżanki krajanami.
#418 djkrissu
Owszem, ale nas jeszcze nie ugryzła w przeciwieństwie do koleżanki zuzanny którą już ponoć napoczęła z tego co pisze :D :D
#419 agakrawcow
No w sumie kanibalizm, może nie zły pomysł na życie.
Tyle ode mnie, żeby nie spamować.
#420 Krepel88
Daj się lubić, co Ci szkodzi?