@PaulinaBuczyńska. Mam wrażenie, że ty po wymianie kilku wiadomości piszesz w tym wątku, że kogoś znasz. A chodzi o to, kogo znasz na żywo, a nie przez internet
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Moja kolejna aktualizacja, na świeżo, ale nie wszyscy, bo i znaleźli się tacy, których widziałem już jakiś czas temu. Z tych na świeżo, dopisałem Marcysię i Zuzler, a z tych już jakiś czas temu pojawił się Mulc. ps Muszę jeszcze poszperać po Eltenie, bo myślę, że jeszcze się ktoś znajdzie. :)
Witajcie. I ja również podaję moją listę: Aga krawcow, której już niestety z nami niema. A dalej to: Helenkagd, Siciliano, Zuzler, . I to chyba tyle. Jak jeszcze sobie przypomnę, to dopiszę.
A ja z przyjemnością dopisuję do mojej listy spotkanego ostatnio w warszawie użytkownika o wdzięcznym nicku talpa171. Niespodziewane spontaniczne spotkania są zazwyczaj miłe. I tak też było w tym przypadku :)
A Wy mi jakoś pasujecie do siebie, nawiasem mówiąc. Może dlatego, że obaj macie dziwne głosy i zarąbiste poczucie humoru oraz umiejętność zabawiania ludzi? :)
Właśnie przed momentem przejrzałam listę użytkowników eltena i do mojej listy dopisuję użytkowniczkę o nicku Klaudia123, generała39, Tomasza i Tomciologa.