Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#441 Piotr
Kolejna aktualizacja.
Osoby dopisane: Nietoperz - chodziliśmy w Technikum do jednej klasy, Rpoppe - chodził do studium policealnego, gdy ja byłem w technikum na Tynieckiej i był kiedyś u mnie w pokoju, chwilę rozmawialiśmy, Romanhojny@gmail.com - spotkałem tego Pana w lutym 2016 w Krakowie, na takiej spontanicznej imprezie integracyjnej niewidomych, tam też poznałem Atinę, Czekolatkę88, które wpisane zostały już wcześniej, Waclawnh - też z owej imprezy.
No i na dzisiaj to tyle, łącznie na liście, którą można znaleźć w poście o pięknym numerze 333, znajduje się 45 nicków.
ps. Mam jeszcze wrażenie, że nie wpisałem przynajmniej dwóch osób, ale muszę się upewnić, wtedy dopiszę.
#442 marcysia
Witajcie, W końcu chyba moge powiedzieć, że zrobiłam listę osób, które znam na żywo z eltena. Za moment ją wkleję.
Lista eltenowiczów, których znam na żywo:
Afera
Agata.d,
agatakantylena25,
Angelina,
Ankafurman,
antossorowka@gmail.com,
Armand,
Asia,
atena
Atina,
Balteam,
Basia,
Celtic1002
Cinkciarzpl,
Czekoladka88,
Denis333,
Djkrissu,
djlukash,
EugeniuszPompiusz,
everlastingdream,
ewaisielonis,
Frankosiadrummer,
Generał39,
Growita,
halina.salamon,
Kamerton,
Kamosz,
Kasia,
Kazek5p,
Klaudia123,
Kosa12,
Lola
Lukaszenka,
Lurek
Magmar,
Marchewauks,
martini331,
Milena132,
Mulc,
Mulka,
Ninka,
Nowik,
Pajper,
Papierek,
Paula1,
Paulinux,
Pawling,
Peterman,
Piciok,
Piotr,
Pietia,
Polarus,
Polik1991,
Postukujacy
prof.falkowicz,
Przemol,
Rafkiw
ROBSON848,
Rogalenko,
Rpoppe,
Shell,
Rylotek111
Siciliano,
Siwy4don,
Skrzypenka,
Syntezator,
Tajan1991,
Talpa171,
Tomasz,
Tomciolog,
Tomecki,
Tuptacz88,
Tygrysica,
Wiolinistka
WZ91,
Zuzler,
Żywek.
#443 Krepel88
bogata lista
#444 Zuzler
Oo, Frankosię znasz... No no...
#445 pajper
Z przyjemnością do swojej listy dopisuję użytkowników: balteam, marcysia, pawlink, Paulinux, Zuzler. :)
Bardzo wam dziękuję!
Że podsumuję:
Agnieszka, ambulocet, balteam, Celtic1002, czarnahelena, DJGraco, Elanor, everlastingdream, grzegorzm, grzezlo, helenkagd, jamajka, Julitka, klaudia27, lwica, magdar1999, marcysia, matius, mikolajholysz, Monia01, monikazarczuk, moozgish, mulc, mulka, nowik, papierek, Paulinux, pawlink, Piciok, piter9521, Talpa171, Tomecki, tygrysica, wojtas, Zuzler, żywek.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#446 pawlink
To ja także robię wpis po dzisiejszym spotkaniu, za które również wszystkim tam obecnym bardzo dziękuję:
Balteam, Marcysia, Pajper, Paulinux, Tomecki (który dzisiaj nie dotarł, ale znam ze szkoły i szkoleń z Androida przez niego prowadzonych), Tygrysica (też niestety nie udało się dzisiaj spotkać, ale znam ze szkoły), no i oczywiście jeszcze Zuzler.
#447 marcysia
Aktualizacja nastąpiła więc się podzielę: Agatad, balteam, pajper, pawling, Tomecki.
#448 matid25
Umnie też aktualizacja do znanych mi osób dopisuję użytkowniczkę doris1
#449 Zuzler
No to będzie tak:
Pajper, Paulinux, Agata.d, Pawlink
#450 misiek
To ja w takim razie dopisuję Krzychę, z którą znamy się od szczeniaków.
#451 Paulinux
Jeju, to do mojej listy trafia naprawdę dużo osób, ale że jej nigdy nie sporządziłam, spróbuję to zrobić teraz.
Agata.D
Aleks77
Amparo
Armand
as
Atina
Balteam
Camila
Czekoladka88
daszekmdn
DJGraco
djkrissu
djsenter
grzegorzm
Kacper10
Kamil.02
Kamosz
Kazek5P
Klaudia27
Klucznik
lwica
Magmar
Maciej01
Marcysia
Matid25
Milena132
Mulc,
Mulka
Nowik
Nuno69
Pajper
Papierek
Patrykus12
Pawlink
Peterman
Pietia
Piotr
postukujacy
rafkiw
Siciliano
Talpa171
Tomecki
Tygrysica
Violinist
urh2006
wojtas
Zuzler
Żywek
#452 Piotr
Kolejna aktualizacja.
Dzisiaj postaram się alfabetycznie:
Agata D - znaliśmy się wirtualnie, lecz dzisiaj spotkaliśmy się na żywo na warsztatach w muzeum galicyjskim w Nowym Sączu (było kameralnie, bo pandemia, ale miło i bardzo ciekawie).
Djkrissu - tego Pana spotkałem na początku października u cioci na imieninach ;), a tak na serio na urodzinach u Paulinux.
Ewelina92 - z Eweliną chodziłem rok do klasy w technikum na tynieckiej, echh piękne czasy.
Sylwinka - z Sylwinką poznałem się na obozie w Starej Wsi pod Limanową w 2014 i 2015 roku (oczywieście na pierwszym się poznaliśmy, a na drugim się już znaliśmy), również mam miłe wspomnienia z tamtych wyjazdów, których było jeszcze więcej.
Na dzisiaj to już wszyscy w łącznej liczbie 49.
ps. Po pełną listę odsyłam do wpisu, w którego numerze 3 okrągłe i śliczne trójki stoją.
#453 DJGraco
Piotrze to ja czekam, aż do Świnuojściaprzyjedziesz, to się poznamy :), bo ty chyba połowę osób z moich kontaktów znasz z reala he he.
#454 Piotr
Gracjanie, gdyby nie ta szalona pandemia, to już byśmy się w Krakowie spotkali.
#455 Monte
A ja z reala znam użytkowników Paulinabuczyńska98, Klaudia 27, Ja majka, Alissa, Piter9521, Astenka, Strowberry, Celtic 1002, kojarzę Papierka, Muchę, Martinusa, Puszkina i Mulkę. Na ten moment tyle, gdybym kogoś pominęła to proszę wołać. XD
#456 misiek
Do mojego grona znajomych eltenowiczów dołącza Rekin. Ogólnie to znamy się grubo ponat 20 lat.
#457 Monte
Znam jeszcze użytkowników Kacper, Matius, Szel, Lukaszenka i Ewelinka i kojarzę Snajper 22, Rafalko 112, Agatę Kantylenę i Zuzę.
#458 Piotr
Dzisiaj kolejna aktualizacja.
Co prawda nie spotkałem tych osób w czasie po ostatniej aktualizacji, no, ale ktoś na Eletena przybył, kogoś się przyuważyło itp. itd.
Alex77, Doris1, EugeniuszPompiusz - to osoby, które poznałem uczęszczając do SOSW w Krakowie.
Lukasz1993258 - spotkałem tego Pana na konferencji Reha for the Blind in Poland 2015.
Rawkiw - ze dwa razy widzieliśmy się w Krakowie i bawiliśmy się na jednym weselu, gdzie sporo niewidomych było. :)
W tym momencie liczba spotkanych osób wynosi łącznie 54, a pełną listę można przeczytać we wpisie 333.
Pozdrawiam
#459 matid25
Ja też do swoich znajomych dopisuję użytkownika Alex77
#460 Paulinux
I ja też :)