Integracja Eltenowiczów

Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę

Założony przez pajper 899 wpisów ostatni wpis 4 dni temu Strona 19 z 45

damianzegarek, z tobą kiedyś przelotnie się spodkałem w szkole może pamiętasz?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

My się znamy z Damianem z przed lat.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

@piotr witam cię. :D
ENFP

A ja miałam zaszczyt poznać wczoraj Everla Sting dreams, jak dobrze napisałam nick.

#365 Edytowano

Informuję, że dziś w wyniku mojej obecności w laskach. Poznałam użytkowników takich jak.
@Żywek, @Zuza, @Nowik, i to chyba tyle. Jeśli ktoś jeszcze siedział dziś ze mną, to prosze krzyczeć!
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#366 1 polubienie

Spokojnie, spokojnie! Na razie mnie spotkałaś :D. Tsk jest, ja też dziś spotkałem Lwicę.

#367 1 polubienie

I ja!

Taaaaak. To były bardzo miłę chwilę!
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#369 1 polubienie Edytowano

Taaa, a o mnie to wszyscy zapomnieli! :(
I przy okazji, jak tu piszę, to wymienię osoby, które znam: alissa, AS, jamajka, JM, klaudia27, lola, lwica, michalzablocki9997, Mk242, muzycznajutrzenka, myszka, Nowik, Peterman, talpa171, titomaton, weronika1, wojtas, Zuza, zywek.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

#370 1 polubienie

Ale Ty się prawie ni odzywałaś, to no tak jakby...

Ale CIebie nie widziałam poraz pierwszy, to tak jakby?

#372 1 polubienie

a no jeżeli byłaś, to tak jakby, znam też ciebie. :D

Skoro ja to tak znam celtic 1002 i oczywiście Irniss i jeszcze miałczącego Daszkamdm i nowika i zuzlera i jeszcze by się ktoś znalazł.

#374 1 polubienie

I Zuzlera, nie powiem, że nie :)

#375 1 polubienie

I mnie też znasz. Chodziliśmy razem do klasy. :) Z tym że zapomniałam o Tobie, gdy tworzyłam listę znanych mi osób.
🇺🇦 🇵🇱

Witam. Jeśli ktoś kolwiek pojawi się na Festiwalu kultury i sztuki w Płocku, to byćmoże się zapoznamy. Było by mi miło

@Zegarmistrz Zapomniałeś jeszcze o @Nsoft15. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

A ja widziałam się i mamy dobry kontakt z użytkowniczką Amparo.

#379 1 polubienie

Dopisałem do listy Jamajkę, a jakiś czas temu znalazłem kolejną Panią, którą wiele razy spotkałem i dopisałem, a chodzi o Julienne.
No, grono widzianych stale rośnie. :)

#380 1 polubienie

A to ja śmiem dopisać użytkowniczkę Iwkan :)