Forum

Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę

Integracja Eltenowiczów

Previous 19 / 45 Next

pates

#361 ·

damianzegarek, z tobą kiedyś przelotnie się spodkałem w szkole może pamiętasz?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

misiek

#362 ·

My się znamy z Damianem z przed lat.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

camila

#363 ·

@piotr witam cię. :D
ENFP

iskierka1983

#364 ·

A ja miałam zaszczyt poznać wczoraj Everla Sting dreams, jak dobrze napisałam nick.

lwica

#365 ·

Edited
Informuję, że dziś w wyniku mojej obecności w laskach. Poznałam użytkowników takich jak.
@Żywek, @Zuza, @Nowik, i to chyba tyle. Jeśli ktoś jeszcze siedział dziś ze mną, to prosze krzyczeć!
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

zywek

#366 ·

1 likes
Spokojnie, spokojnie! Na razie mnie spotkałaś :D. Tsk jest, ja też dziś spotkałem Lwicę.

Nowik

#367 ·

1 likes
I ja!

lwica

#368 ·

Taaaaak. To były bardzo miłę chwilę!
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Moonlight22

#369 ·

Edited 1 likes
Taaa, a o mnie to wszyscy zapomnieli! :(
I przy okazji, jak tu piszę, to wymienię osoby, które znam: alissa, AS, JM, klaudia27, lola, lwica, michalzablocki9997, muzycznajutrzenka, myszka, Nowik, Peterman, talpa171, titomaton, weronika1, wojtas, Zuza, zywek
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

zywek

#370 ·

1 likes
Ale Ty się prawie ni odzywałaś, to no tak jakby...

lwica

#371 ·

Ale CIebie nie widziałam poraz pierwszy, to tak jakby?

Nowik

#372 ·

1 likes
a no jeżeli byłaś, to tak jakby, znam też ciebie. :D

zegarmistrz

#373 ·

Skoro ja to tak znam celtic 1002 i oczywiście Irniss i jeszcze miałczącego Daszkamdm i nowika i zuzlera i jeszcze by się ktoś znalazł.

Zuzler

#374 ·

1 likes
I Zuzlera, nie powiem, że nie :)

Monia01

#375 ·

1 likes
I mnie też znasz. Chodziliśmy razem do klasy. :) Z tym że zapomniałam o Tobie, gdy tworzyłam listę znanych mi osób.
🇺🇦 🇵🇱

Krepel88

#376 ·

Witam. Jeśli ktoś kolwiek pojawi się na Festiwalu kultury i sztuki w Płocku, to byćmoże się zapoznamy. Było by mi miło

daszekmdn

#377 ·

@Zegarmistrz Zapomniałeś jeszcze o @Nsoft15. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

iskierka1983

#378 ·

A ja widziałam się i mamy dobry kontakt z użytkowniczką Amparo.

Piotr

#379 ·

1 likes
Dopisałem do listy Jamajkę, a jakiś czas temu znalazłem kolejną Panią, którą wiele razy spotkałem i dopisałem, a chodzi o Julienne.
No, grono widzianych stale rośnie. :)

Zuzler

#380 ·

1 likes
A to ja śmiem dopisać użytkowniczkę Iwkan :)
Previous 19 / 45 Next