Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Back to Integracja Eltenowiczów#361 pates
damianzegarek, z tobą kiedyś przelotnie się spodkałem w szkole może pamiętasz?
#362 misiek
My się znamy z Damianem z przed lat.
#363 camila
@piotr witam cię. :D
#364 iskierka1983 Archived
A ja miałam zaszczyt poznać wczoraj Everla Sting dreams, jak dobrze napisałam nick.
#365 lwica
Informuję, że dziś w wyniku mojej obecności w laskach. Poznałam użytkowników takich jak.
@Żywek, @Zuza, @Nowik, i to chyba tyle. Jeśli ktoś jeszcze siedział dziś ze mną, to prosze krzyczeć!
#366 zywek
Spokojnie, spokojnie! Na razie mnie spotkałaś :D. Tsk jest, ja też dziś spotkałem Lwicę.
#367 Nowik
I ja!
#368 lwica
Taaaaak. To były bardzo miłę chwilę!
#369 Moonlight22
Taaa, a o mnie to wszyscy zapomnieli! :(
I przy okazji, jak tu piszę, to wymienię osoby, które znam: alissa, AS, JM, klaudia27, lola, lwica, michalzablocki9997, muzycznajutrzenka, myszka, Nowik, Peterman, talpa171, titomaton, weronika1, wojtas, Zuza, zywek
#370 zywek
Ale Ty się prawie ni odzywałaś, to no tak jakby...
#371 lwica
Ale CIebie nie widziałam poraz pierwszy, to tak jakby?
#372 Nowik
a no jeżeli byłaś, to tak jakby, znam też ciebie. :D
#373 zegarmistrz
Skoro ja to tak znam celtic 1002 i oczywiście Irniss i jeszcze miałczącego Daszkamdm i nowika i zuzlera i jeszcze by się ktoś znalazł.
#374 Zuzler
I Zuzlera, nie powiem, że nie :)
#375 Monia01
I mnie też znasz. Chodziliśmy razem do klasy. :) Z tym że zapomniałam o Tobie, gdy tworzyłam listę znanych mi osób.
🇺🇦 🇵🇱
#376 Krepel88
Witam. Jeśli ktoś kolwiek pojawi się na Festiwalu kultury i sztuki w Płocku, to byćmoże się zapoznamy. Było by mi miło
#377 daszekmdn
@Zegarmistrz Zapomniałeś jeszcze o @Nsoft15. :D
#378 iskierka1983 Archived
A ja widziałam się i mamy dobry kontakt z użytkowniczką Amparo.
#379 Piotr
Dopisałem do listy Jamajkę, a jakiś czas temu znalazłem kolejną Panią, którą wiele razy spotkałem i dopisałem, a chodzi o Julienne.
No, grono widzianych stale rośnie. :)
#380 Zuzler
A to ja śmiem dopisać użytkowniczkę Iwkan :)