Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#321 zywek
Eugeniusza Pompiusza t i ja sptkałem w życiu rzeczywistym.
#322 Julitka
Ten wątek jest od tego, kogo spotkaliśmy w realu.
#323 paulinabuczynska98
Już nie pamiętam, czy to pisałam, ale w każdym razie w realu spotkałam jeszcze basię.
#324 pajper
Oficjalnie mogę poinformować, że do listy Eltenowiczów spotkanych dopisuję lolę. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#325 Monia01
A ja się w tym wątku chyba nie wpisywałam :O No więc znam alfabetycznie:
Celtic1002;
Daszekm (na pewno widziałam w Owińskach);
Elanor;
Jamajka;
Julitka;
Klaudia27;
Mikolajholysz;
Pajper;
Talpa171
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :)
🇺🇦 🇵🇱
#326 Zuzler
Mnie pominęłaś! Wstydź się kobieto!
#327 Monia01
O Boże! Jakże ja mogłam?! :D No więc w osobnym poście piszę, że znam Zuzler. Ludzie, ja Zuzler znam! :D
🇺🇦 🇵🇱
#328 lwica
Zuzler. Zasłużyłaś sobie na osobny post. Czuj się doceniona! :P
#329 Julitka
Nawet dwa posty doceniające, a ten jest, poniekąd, trzeci! :)
#330 Zuzler
Wreszcie ktoś zwrócił na mnie uwagę! :P
#331 denis333
A ja do grona poznanych przeze mnie osób na żywo dołączam użytkowniczkę Kasia.
No i kompletnie bym zapomniał, że znam również shell.
#332 zywek
Ja również i również.
#333 Piotr
Tera jo:
AgataD, Alex77, Amparo, Anitek, AS, Atina, Biedrona333, Camila, Czekolatka88, Denis333, DjGraco, Djkrissu, Doris1, Dorkakrac, Elanor, EugeniuszPompiusz, Ewelina92, Ewelinka, Everlastingdream, Iskierka1983, Jamajka, Julianne, Julitka, Kamerton, Kamosz, Kazek5p, Lukasz1993258, Lukaszenka, Lwica, Marcysia, Matid25, Midzi, Milena132, Mojsior, Monika Zarczuk, Mulc, Mulka, Muzyczna Jutrzenka, Nietoperz, Pajper, Papierek, Pates, Paulinux, Piciok, Pitef, Piter9521, Postukujacy, Przemysl4V, Rawkiw, Rogalenko, Romanhojny@gmail.com, Rpoppe, Rylotek111, Shell, Siciliano, Skrzypeńka, Sylwinka, Tajan1991, Tomecki, Tygrysica, Waclawnh, Wiolinistka, Violinist, yxpodols, Zubers87, Zuzler.
Pisałem nicki z pamięci, więc przepraszam za ewentualne niedociągnięcia, chyba nikogo nie pominąłem.
ps. Aktualnie 66 osób.
#334 DJGraco
Łoo aż z tyloma osobami się widziałeś? Nom, gratulacje!
#335 Piotr
Tak, ten wpis jeszcze trochę edytowałem, bo za pierwszym razem oczywiście wszystkich nie spamiętałem.
Jedynie co, to bardzo przelotne spotkanie miałem z Elanor i Lukaszenką, bo to właściwie tylko wymienienie uprzejmości było.
#336 Elanor
Yyy. A mógłbyś przypomnieć okoliczności? Wybacz, naprawdę nie mogę skojarzyć, a ja dość mało osób znam
--Cytat (Piotr):
Tera jo:
Anitek, Biedrona333, Camilla, Czekolatka88, Denis333, Dorkakrac, Elanor, Ewelinka, Everlastingdream, Julitka, Kamerton, Kamosz, Kazek5p, Lukaszenka, Matid25, Midzi, Milena132, Mojsior, Monika Zarczuk, Muzyczna Jutrzenka, Paulinux, Piciok, Piter9521, Rogalenko, Rylotek111, Shell, Siciliano, Skrzypeńka, Tajan1991, Tomecki, Violinist.
Pisałem nicki z pamięci, więc przepraszam za ewentualne niedociągnięcia, chyba nikogo nie pominąłem.
--Koniec cytatu
#337 Piotr
Jeszcze kończąc realizację byłem w 304 u Anity, była tam jeszcze dziewczyna, której chyba na eltenie nie ma i byłaś Ty, a zanim to, to byłem jeszcze na zajęciach w Waszej grupie, ale wtedy tylko ja wiedziałem, bo mi powiedziano, że Ty to Ty, a konkretniej, że dziewczyna, która niestrudzenie siedzi przy maku w koncie przy wejściu to Weronika.
#338 Elanor
Rozumiem, że informacja, że ja, to ja, była niezmiernie ważna, skoro aż ktoś Ci o tym powiedział. xd
Ale fajnie, sławna jestem!
A już tak serio mówiąc, z pokojem prawdopodobnie sobie przypominam, aczkolwiek przychodziło do nas kilku Piotrów.
#339 Lowca_Androidow
Elanor napisała:
Rozumiem, że informacja, że ja, to ja, była niezmiernie ważna, skoro aż ktoś Ci o tym powiedział. xd
A
No i mamy celebrytkę ;)
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#340 Elanor
Ależ ja się wygłupiam przecie! Rzecz w tym, że mnie tam praktycznie nikt nie znał. I bardzo prawdopodobne jest to, że już zdążyli zapomnieć, że taki ludź jak ja tam w ogóle był.