1 likes
Eugeniusza Pompiusza t i ja sptkałem w życiu rzeczywistym.
Już nie pamiętam, czy to pisałam, ale w każdym razie w realu spotkałam jeszcze basię.
1 likes
Oficjalnie mogę poinformować, że do listy Eltenowiczów spotkanych dopisuję lolę. :)
1 likes
A ja się w tym wątku chyba nie wpisywałam :O No więc znam alfabetycznie:
Celtic1002;
Daszekm (na pewno widziałam w Owińskach);
Elanor;
Jamajka;
Julitka;
Klaudia27;
Mikolajholysz;
Pajper;
Talpa171
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :)
Celtic1002;
Daszekm (na pewno widziałam w Owińskach);
Elanor;
Jamajka;
Julitka;
Klaudia27;
Mikolajholysz;
Pajper;
Talpa171
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :)
1 likes
O Boże! Jakże ja mogłam?! :D No więc w osobnym poście piszę, że znam Zuzler. Ludzie, ja Zuzler znam! :D
A ja do grona poznanych przeze mnie osób na żywo dołączam użytkowniczkę Kasia.
No i kompletnie bym zapomniał, że znam również shell.
No i kompletnie bym zapomniał, że znam również shell.
Edited
1 likes
Tera jo:
AgataD, Alex77, Amparo, Anitek, AS, Atina, Biedrona333, Camila, Czekolatka88, Denis333, DjGraco, Djkrissu, Doris1, Dorkakrac, Elanor, EugeniuszPompiusz, Ewelina92, Ewelinka, Everlastingdream, Iskierka1983, Jamajka, Julianne, Julitka, Kamerton, Kamosz, Kazek5p, Lukasz1993258, Lukaszenka, Lwica, Marcysia, Matid25, Midzi, Milena132, Mojsior, Monika Zarczuk, Mulc, Mulka, Muzyczna Jutrzenka, Nietoperz, Pajper, Papierek, Pates, Paulinux, Piciok, Pitef, Piter9521, Postukujacy, Przemysl4V, Rawkiw, Rogalenko, Romanhojny@gmail.com, Rpoppe, Rylotek111, Shell, Siciliano, Skrzypeńka, Sylwinka, Tajan1991, Tomecki, Tygrysica, Waclawnh, Wiolinistka, Violinist, yxpodols, Zubers87, Zuzler.
Pisałem nicki z pamięci, więc przepraszam za ewentualne niedociągnięcia, chyba nikogo nie pominąłem.
ps. Aktualnie 66 osób.
AgataD, Alex77, Amparo, Anitek, AS, Atina, Biedrona333, Camila, Czekolatka88, Denis333, DjGraco, Djkrissu, Doris1, Dorkakrac, Elanor, EugeniuszPompiusz, Ewelina92, Ewelinka, Everlastingdream, Iskierka1983, Jamajka, Julianne, Julitka, Kamerton, Kamosz, Kazek5p, Lukasz1993258, Lukaszenka, Lwica, Marcysia, Matid25, Midzi, Milena132, Mojsior, Monika Zarczuk, Mulc, Mulka, Muzyczna Jutrzenka, Nietoperz, Pajper, Papierek, Pates, Paulinux, Piciok, Pitef, Piter9521, Postukujacy, Przemysl4V, Rawkiw, Rogalenko, Romanhojny@gmail.com, Rpoppe, Rylotek111, Shell, Siciliano, Skrzypeńka, Sylwinka, Tajan1991, Tomecki, Tygrysica, Waclawnh, Wiolinistka, Violinist, yxpodols, Zubers87, Zuzler.
Pisałem nicki z pamięci, więc przepraszam za ewentualne niedociągnięcia, chyba nikogo nie pominąłem.
ps. Aktualnie 66 osób.
1 likes
Tak, ten wpis jeszcze trochę edytowałem, bo za pierwszym razem oczywiście wszystkich nie spamiętałem.
Jedynie co, to bardzo przelotne spotkanie miałem z Elanor i Lukaszenką, bo to właściwie tylko wymienienie uprzejmości było.
Jedynie co, to bardzo przelotne spotkanie miałem z Elanor i Lukaszenką, bo to właściwie tylko wymienienie uprzejmości było.
Yyy. A mógłbyś przypomnieć okoliczności? Wybacz, naprawdę nie mogę skojarzyć, a ja dość mało osób znam
--Cytat (Piotr):
Tera jo:
Anitek, Biedrona333, Camilla, Czekolatka88, Denis333, Dorkakrac, Elanor, Ewelinka, Everlastingdream, Julitka, Kamerton, Kamosz, Kazek5p, Lukaszenka, Matid25, Midzi, Milena132, Mojsior, Monika Zarczuk, Muzyczna Jutrzenka, Paulinux, Piciok, Piter9521, Rogalenko, Rylotek111, Shell, Siciliano, Skrzypeńka, Tajan1991, Tomecki, Violinist.
--Koniec cytatu
--Cytat (Piotr):
Tera jo:
Anitek, Biedrona333, Camilla, Czekolatka88, Denis333, Dorkakrac, Elanor, Ewelinka, Everlastingdream, Julitka, Kamerton, Kamosz, Kazek5p, Lukaszenka, Matid25, Midzi, Milena132, Mojsior, Monika Zarczuk, Muzyczna Jutrzenka, Paulinux, Piciok, Piter9521, Rogalenko, Rylotek111, Shell, Siciliano, Skrzypeńka, Tajan1991, Tomecki, Violinist.
--Koniec cytatu
1 likes
Jeszcze kończąc realizację byłem w 304 u Anity, była tam jeszcze dziewczyna, której chyba na eltenie nie ma i byłaś Ty, a zanim to, to byłem jeszcze na zajęciach w Waszej grupie, ale wtedy tylko ja wiedziałem, bo mi powiedziano, że Ty to Ty, a konkretniej, że dziewczyna, która niestrudzenie siedzi przy maku w koncie przy wejściu to Weronika.
Rozumiem, że informacja, że ja, to ja, była niezmiernie ważna, skoro aż ktoś Ci o tym powiedział. xd
Ale fajnie, sławna jestem!
A już tak serio mówiąc, z pokojem prawdopodobnie sobie przypominam, aczkolwiek przychodziło do nas kilku Piotrów.
Ale fajnie, sławna jestem!
A już tak serio mówiąc, z pokojem prawdopodobnie sobie przypominam, aczkolwiek przychodziło do nas kilku Piotrów.
Elanor napisała:
Rozumiem, że informacja, że ja, to ja, była niezmiernie ważna, skoro aż ktoś Ci o tym powiedział. xd
A
No i mamy celebrytkę ;)
A
No i mamy celebrytkę ;)