Ja chyba muszę listę zaktualizować. Amparo, Anitek, Denis333, Ewelina92, Jamajka, Julitka, Mati25, Monia01, Papierek, Pajper, Rylotek111, Talpa175, Żywek. Jeśli komuś pomyliłam cyferki przy nicku to przepraszam. A i jeszcze Paulinux chyba.
też dołączam Anitek oraz Eugeniusza Pompiusza, którzy wskoczyli tu po poprzednim zestawieniu.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Co raz bardziej zaczynacie tworzyć prawdziwą społeczność. Poprzez fakt, że poznajecie się ruwnież w realu wasze więzi będą silniejsze.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
To chyba nie do końca tak. Wszystkie osoby, które np. ja wymieniłem, znałem już wcześniej, głównie z teamtalka. To tam się chyba społecznościowo dzieje naj więcej. Po prostu dołączyli tu, to uwzględniłem, część poznałem jeszcze na klango. Po zlocie to dopiero będzie integracja. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
@Paulinux Siedziałyśmy raz całkiem niedaleko siebie i chyba nawet jakieś słowo wymieniłyśmy. xd Gdzie to było, to już powiem na priv, jak coś. Aaaaaa, no i jeszcze Kasiatarzyna, bardzo w przelocie i w ogóle chyba przed pojawieniem się jej na Eltenie, ale jednak się liczy.