Jakich Eltenowiczów spotkaliście naprawdę
Wróć do Integracja Eltenowiczów#281 teletubis
łysy a z kąd sie znamy?
#282 misiek
My? A przypomnij kim jesteś.
#283 helenkagd
A moja lista niestety jest bardzo krótka. Agnieszki nie kojarzę, ambulocet, Magdar1999 Pajper, Iwonka Kaniecka, Moozgisz, i to chyba tyle.
#284 Paulinux
A do mojej listy dołącza DJGraco
#285 agakrawcow
Hm, osobiście i na żywo to spotkałam chyba tylko Iwonkę Kaniecką, nick iwkan.
Może ktoś ma nick, przez który jest nierozpoznawalny przeze mnie, a mnie zna, to niech się ujawni.
#286 lwica
Witajcie. Dziś do grona znanych prze ze mnie użytkowników dołącza Jamajka.
#287 jamajka
Nawzajem. Żeby nie zdradzać zbyt wielu szczegółów, tory naszego życia wreszcie się przecięły. :p
#288 lwica
Pewnie! Sama bym tego lepiej nie ujęła. ;)
#289 djkrissu
Aja? A ja? :D
--Cytat (marcysia):
moja lista: ninka, piciok, denis
--Koniec cytatu
#290 djkrissu
I znowu mnie pominęła :D
--Cytat (Zuzler):
No cóż, wreszcie Eugeniusz Pompiusz na żywo. No i Marchewaux. A Syntezatora kojarzę, kojarzę, pamiętam. Człowiek, który ku mojemu niebotycznemu zdziwieniu przyznał, że jego zdaniem "Sklepy cynamonowe" to super książka.
--Koniec cytatu
#291 djkrissu
Ok no to jak chodzi o mnie to osobiście udało mi się spotkać z:
Zuzler, Eugenuszem pompiuszem, Tomeckim, Piciokiem, Marchewaux, skrzypenką, Midzim, Kamertonem, Denisem, Armandem, Sieciowcem, Jaclawusem, Czekoladką, Julianne, Piciokiem, Senkiem1991, Sicilianem, Atiną o ile to ta sama o której myślę, dalej: Kazek5P, Lirin, Lukaszenka, Marcysia, martini331, Monika Zarczók, Piotr Badziąg i to chyba wszyscy, których udało mi się spotkać na żywca, a z niektórymi się imprezuje co jakiś czas :P. Do spotkanych przy okazji edycji mojego wpisu dopisuję kolegę Pawlinka i koleżankę Paulinux, bo zapomniałem :P
#292 Zuzler
Krisu, nie wymieniłam Cię? :O A w sierpniu tego nie zrobiłam?
#293 djkrissu
Spox, odrobisz w polu :D
--Cytat (Zuzler):
Krisu, nie wymieniłam Cię? :O A w sierpniu tego nie zrobiłam?
--Koniec cytatu
#294 Zuzler
Dooobrzrz, masz jakieś boskie pole w okolicy Poznania?
#295 djkrissu
Coś się znajdzie.
#296 marcysia
właśnie djkrisu jeszcze.
#297 DJGraco
Witam,
Jakoś wcześniej ten wątek do mnie nie trafił, ale mniejsza. Widziałem w realu: Pajpera, Wojtasa i Paulinux :D, moja lista więc jest baaardzo mała. Bo ja na końcu świata mieszkam.
#298 Syntezator
Oj, nie narzekaj Panie, nie narzekaj :) Ja też niemalże pogranicznik. A może by tak ci z centrum, czy z inszych rejonów pofatygowali się tu do nas. Bliżej mam do morza, niż do Warszawki, czy innego Krakowa :D
--Cytat (DJGraco):
Witam,
Jakoś wcześniej ten wątek do mnie nie trafił, ale mniejsza. Widziałem w realu: Pajpera, Wojtasa i Paulinux :D, moja lista więc jest baaardzo mała. Bo ja na końcu świata mieszkam.
--Koniec cytatu
#299 paulinabuczynska98
Ja się mogę pochwalić znajomością sanklipa, patesa, loli, agatykantyleny25, balteama, papierka, muchy, julitki (ale tylko przez eltena), longszota, puszkina, żywka, zuzy, i chyba to tyle. Przypomniał mi się jeszcze lukaszenka. A i jeszcze klaudiusz wypych.
Jeszcze na żywo znam jamajkę i klaudię27.
#300 camila
@patrykuss12 dopisuję cię do mojej obszernej listy. Miło wiedzieć, że ty to ty :)