Są tacy ludzie, którzy działają na nas jak płachta na byka. Ja z takim człowiekiem spędziłem ostatnie kilka dni i okazuje się, że moja empatia, cierpliwość i delikatność mają granicę, którą osoba taka umiała przekroczyć. Brawo!
No ale spędziłeś tych kilka dni. :) -- (djsenter): Są tacy ludzie, którzy działają na nas jak płachta na byka. Ja z takim człowiekiem spędziłem ostatnie kilka dni i okazuje się, że moja empatia, cierpliwość i delikatność mają granicę, którą osoba taka umiała przekroczyć. Brawo! --
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
W jednej z książek o działalności przestępczej lat 90tych natknąłem się na taki tekst: Z Kurwy kanarka nie zrobisz. Zwłaszcza, że w tamtych czasach domy publiczne, i powszechna, wszechobecna pochędóżka z kim popadło i gdzie popadło była na topie.
Trochę się z Pauliną jednak zgadzam, bo czasami wakacjami nie jest to, co jest odpoczynkiem od pracy sensu stricto. -- (Zuzler): Czy ty przypadkiem nie masz wakacji przez cały rok? --
Nie muszą być nawet wyjazdowe, mogą być w domu; ważne, żeby były dla głowy. -- (Zuzler): Aaa to przepraszam, nie wiedziałam, że chodzi tu o wakacje wyjazdowe. --
dzisiaj miałem hwilową kłutnie z rodzicami, ze względu, na moje oko, byłem straszony szpitalem, i tym, że może być operacja, ale wtedy byli wszyscy w nerwach, a na koniec powiedziałem, że było by dobże, jak by nie było mnie natym świecie
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
No, cóż, w emocjach się mówi różne rzeczy ale czasem trzeba ważyć słowa. Takie słowa w stylu lepiej jak by mnie na świecie nie było to bolą bardzo mocno