Integracja Eltenowiczów

Księga zażaleń

Założony przez Zuzler 1833 wpisy ostatni wpis 26 minut temu Strona 83 z 92

#1641 1 polubienie

Popieram.
-- (guliwer):
Tych, którzy Cię kochają i tych dla których jesteś ważny.

--

Kuba, jakby Ci to powiedzieć... Nie znam sytuacji, ale albo jesteś w naprawdę kiepskim dołku, albo takie słowa są trochę dziecinne. Masz już tych naście lat i takie sprawy można załatwiać poważniej, cnie? Masz potencjał ku temu.
-- (Kuba12565):
dzisiaj miałem hwilową kłutnie z rodzicami, ze względu, na moje oko, byłem straszony szpitalem, i tym, że może być operacja, ale wtedy byli wszyscy w nerwach, a na koniec powiedziałem, że było by dobże, jak by nie było mnie natym świecie
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Jeśli serio myślisz, tak na stałe, że byłoby lepiej, gdyby Cię na świecie nie było, to potrzebna Ci natychmiastowa pomoc psychiatryczna i psychologiczna. A jeśli tak nie myślisz na stałe i zrobiłeś to pod wpływem złości, to, stary, przestań głupoty pierniczyć i bądź poważny.

Wróciłem od okulisty, miałem wylew krwi do spojówki
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

#1645 1 polubienie

No i co, po co było się awanturować? Starzy mieli rację, czyż nie?
-- (Kuba12565):
Wróciłem od okulisty, miałem wylew krwi do spojówki
--

Przedwczoraj dreszcze i gorączka, wczoraj jelitówka, dzisiaj łeb napierdziela. Weźta mnie do weteryniorza i uśpijta :(

Kiedy byłam na wyjeździe, to z samego rana nad Lublin przyszła burza i obudził nas taki głośny grzmot, że aż zawyłam ze strachu. Z kolei w noc po przyjeździe do Tarnowa nad miastem przeszła tak silna burza, że dawno takiej nie doświadczyłam. Zlewa była taka, że aż szumiało, a gromy waliły tak często i głośno, że gdyby nie narzeczony, to chyba bym płakała ze strachu. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek słyszała burzę z tak dużą ilością wyładowań dodatnich, naprawdę nie żartuję, bo waliło co chwilę. Oprócz tego w bloku i na ulicy nie było prądu.
Give me a sign.

Jutro wracam do Polski... :(
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

A Ty pono lubisz burze?
-- (Monte):
Kiedy byłam na wyjeździe, to z samego rana nad Lublin przyszła burza i obudził nas taki głośny grzmot, że aż zawyłam ze strachu. Z kolei w noc po przyjeździe do Tarnowa nad miastem przeszła tak silna burza, że dawno takiej nie doświadczyłam. Zlewa była taka, że aż szumiało, a gromy waliły tak często i głośno, że gdyby nie narzeczony, to chyba bym płakała ze strachu. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek słyszała burzę z tak dużą ilością wyładowań dodatnich, naprawdę nie żartuję, bo waliło co chwilę. Oprócz tego w bloku i na ulicy nie było prądu.
--

A skąd?
-- (daszekmdn):
--

To zależy od burzy, ale nie powiedziałabym, że ją lubię. Lubię sam deszcz. (Julitka):
A Ty pono lubisz burze?
-- (Monte):
--
--
Give me a sign.

Księga pochwał 1305.

-- (Julitka):
A skąd?
-- (daszekmdn):
--

--

Samolot opóźniony 4H. JPRDL.

Ale wiesz, jakie odszkodowanie możecie dostać, jeśli to serio będą 4 godziny? Spora szansa, że bilet się zwróci z naddatkiem. :)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Jednak krócej: Wylot miał być 22.55 a będzie 00.45

Oczywiście, muszą się wycwanić, żeby nie dawać Wam kasy. Najgorzej.

#1657 2 polubienia Edytowano

Polskie gorąco to nie Greckie gorąco. Spałem cały dzień, bo jak zasnąłem, tak miałem wstać około 12, a na dworze przyszły wysokie temperatury i mnie odcięło. Ani wyspany, ani zadowolony.

Ukrop.
Give me a sign.

#1659 1 polubienie Edytowano

Wyszedłem na chwilę na zewnątrz... Nie da się nawet komfortowo oddychać...

#1660 1 polubienie

U mnie już całe szczęście spada, ale fakt było prawie cały dzień ponad 30. Całe szczęście klimatyzator spełnił zadanie znakomicie.