Integracja Eltenowiczów

Księga zażaleń

Założony przez Zuzler 1832 wpisy ostatni wpis 2 godziny temu Strona 81 z 92

#1601 2 polubienia Edytowano

Lata temu w internacie 1 zrzygał się na gniazdko, to prądu nie było pół dnia xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

I na tych którzy przestali;)

-- (djdenismusic):
No cóż. Ludzie dzielą się na tych, którzy nie spożywają posiłków przy kompie i tych, którzy z pewnością zaczną się do tego stosować. I żeby nie było, mi również zdarzało się zeżreć chipsy i inną drobnice siedząc przy laptopie. przestałem, jak zobaczyłem ile syfu dostało się potem do środka, mimo, iż teoretycznie nie wygenerowałem okruchów.

--

#1603 2 polubienia

To takie rarytasy wcinasz przy komputerze, no też tak można:)

-- (Zuzler):
Mi się raz wypieprzyła na lapka rozwodniona kocia karma. To dopiero było przyjemne do sprzątania, drodzy państwo.

--

Dziś mam elektromiografię i jakoś boję się tego badania.
Große Operndiva?

#1605 2 polubienia

OOo spora dyskusja, ja tylko tu dopowiem że akurat nie należę do osób które jedzą przy kompie, nigdy tego nie robiłem.
Oczywiście nie mówię o standardowych posiłkach, bo przekąski typu chipsy chrupki inne takie zdarzało mi sie a i owszem.
A z piciem to u mnie jest tak, że też nie stawiam centralnie blisko kompa i tak dalej, tylko albo na osobną komodę która jest totalnie obok biórka albo czasem jeszcze na parapecie. Wtedy kiedy chcę się napić muszę wstawać od komputera i to bardzo dobrze jest bo mogę się przynajmniej rozruszać a a każdy ruch nawet minimalny jest ważny. No i nie miałem jeszcze sytuacji by mi jakiś napój się wylał.

Elektromiografia wyszła dobra, niby czucie w nerwie mam, ale ja nie czuję do cholery. No i znowu czekają mnie wizyty u neurologów i cholera wie, co jeszcze. Cieszę się, że nie mam niby tego porażenia nerwu, ale co w takim razie mam? Objawów nie zmyślam. Jestem sfrustrowana. No i suma sumarum czeka mnie ta rehabilitacja i inne jakieś badania.
Große Operndiva?

Ja wiem co ty masz. Ty, kochana, masz problem.

Tak, pocieszać to ja nie umiem.

Próbowałem moich wymarzonych lodów bezowych. firmy Zielona Budka, szczerze? Żałuję że spróbowałem, dla mnie to nie robi rewelacji, najlepsze są Grycan, i tak, ta zielona Budka smakuje jak takie najtańsze lody, jakaś Śmietanka z cukrem, i tyle. Zawiedziony jestem tymi lodami.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

A już o tych Biedronko cudach nie wspomnę, marletto?????? Kolejny nic. Już lepsza była przeze mnie zamrożona woda z cukrem, i jeszcze kakao.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Buhahaha, no Zuzlerku, niewątpliwie. :D Ale masz talent do rozładowania napięcia. :)
Große Operndiva?

Boli mnie Brzuch

Jak tam, lepiej dzisiaj?
-- (Kuba12565):
Boli mnie Brzuch
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Jestem w miejscu, które ma niedobrą kawę do ekspresu... :D
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

I wreszcie rozumiesz ten ból!
🇺🇦 🇵🇱

Ciekawe jaka to kawa. Ja na pewniaka pytam, jak z ekspresu.

-- (Julitka):
Jestem w miejscu, które ma niedobrą kawę do ekspresu... :D
--

Julitka tak, dziękuje, przeszło wczoraj.

Mam moralniaka, takiego po dobrej imprezie, ale moralniaka.
Senter San

Ekspres do kawy wziął i się zepsuł i to jeszcze przed samym wyjazdem. Dobrze, że mam najkochańszą sis na świecie, bo zawiezie mi go do serwisu.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

O nieee, najgorzej.

-- (Kat):
Ekspres do kawy wziął i się zepsuł i to jeszcze przed samym wyjazdem. Dobrze, że mam najkochańszą sis na świecie, bo zawiezie mi go do serwisu.

--
Große Operndiva?