Integracja Eltenowiczów

Księga zażaleń

Started by Zuzler 1832 posts last post 3 hours ago Page 82 of 92

No i stało się, w środę mam okulistę, na 17:30.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Są tacy ludzie, którzy działają na nas jak płachta na byka.
Ja z takim człowiekiem spędziłem ostatnie kilka dni i okazuje się, że moja empatia, cierpliwość i delikatność mają granicę, którą osoba taka umiała przekroczyć. Brawo!
Senter San

No to chyba dobrze, no nie?

-- (Kuba12565):
No i stało się, w środę mam okulistę, na 17:30.

--
Große Operndiva?

No ale spędziłeś tych kilka dni. :)
-- (djsenter):
Są tacy ludzie, którzy działają na nas jak płachta na byka.
Ja z takim człowiekiem spędziłem ostatnie kilka dni i okazuje się, że moja empatia, cierpliwość i delikatność mają granicę, którą osoba taka umiała przekroczyć. Brawo!
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Pytanie brzmi, jakim kosztem.

I pytanie poco.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

No cóż, czasami mam za dobre serduszko, chyba. Liczyłem, że komar się zmieni w motyla XD
Senter San

Z reguły, kto się chujem urodził, kanarkiem nie umrze.

W jednej z książek o działalności przestępczej lat 90tych natknąłem się na taki tekst: Z Kurwy kanarka nie zrobisz. Zwłaszcza, że w tamtych czasach domy publiczne, i powszechna, wszechobecna pochędóżka z kim popadło i gdzie popadło była na topie.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

J*bane słońce tak mnie poparzyło, że nie mogie łazić i 1 dzień wakacji zmarnowany na leżenie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Czy ty przypadkiem nie masz wakacji przez cały rok?

#1632 3 likes Edited

to nie było miłe, nawet jeśli ktoś nie ma stałego zatrudnienia/edukacji, to i tak nazwanie wyjazdu wakacjami nie jest żadnym wyolbrzymieniem
Happy hacking

Trochę się z Pauliną jednak zgadzam, bo czasami wakacjami nie jest to, co jest odpoczynkiem od pracy sensu stricto.
-- (Zuzler):
Czy ty przypadkiem nie masz wakacji przez cały rok?
--

Aaa to przepraszam, nie wiedziałam, że chodzi tu o wakacje wyjazdowe.

Nie muszą być nawet wyjazdowe, mogą być w domu; ważne, żeby były dla głowy.
-- (Zuzler):
Aaa to przepraszam, nie wiedziałam, że chodzi tu o wakacje wyjazdowe.
--

dzisiaj miałem hwilową kłutnie z rodzicami, ze względu, na moje oko, byłem straszony szpitalem, i tym, że może być operacja, ale wtedy byli wszyscy w nerwach, a na koniec powiedziałem, że było by dobże, jak by nie było mnie natym świecie
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

moja dziewczyna sie popłakała, a rodzice powiedzieli, żebym takich głupot niegadał.

No, cóż, w emocjach się mówi różne rzeczy ale czasem trzeba ważyć słowa. Takie słowa w stylu lepiej jak by mnie na świecie nie było to bolą bardzo mocno

No wiesz. Zależy kogo

#1640 2 likes

Tych, którzy Cię kochają i tych dla których jesteś ważny.