Ula Pedantula ma chyba materiały o tym, może coś tam pomoże.- (Monia01): Ech, zapomniałam, że jeden z moich swetrów ma sporą domieszkę wełny i nie dość, że nieuważnie go wyprałam, to jeszcze powiesiłam przy grzejniku. Będę jutro reanimować.
Dzisiejszy dzień zaczął się nie najlepiej, ponieważ po obudzeniu że mój wujek nie może wstać z łóżka w ogóle, ogólnie wczoraj dostał lumbago. I mieliśmy iść tam na śniadanie do niego, do rodziny. No ale nie pójdziemy, ale to nie jest akurat ważne, ważniejsze jest zdrowie w tym momencie. No i będą na Sor do szpitala jechać z rodziną
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
święta zaczeły sie koszmarnie, bo omało dzisiaj niezędlałem w łazięce, uszy mi przydkało, i ledwo mogłem ustać na nogah. źle sie czuje jakoś, głowa mnie boli.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
Wczoraj kiedy byłam w kościele, słyszałam gwiżdżący wiatr i brzmiało to dosłownie jak wyścigi rajdowe albo jak dźwięk jadących samochodów po asfalcie w Topspeedzie.
Piszę magisterkę, a tak bardzo mi się nie chce, ale muszę napisać przynajmniej w tym tygodniu 1 rozdział do końca, a w sobotę muszę zdać ten egzamin praktyczny dyplomowy na amuz, ech. Już nie mówię o tym, że jutro do pracy, ale ważne, że trochę było odpoczynku.
Dzisiaj miałam pobraną krew do badań profilaktycznych w takiej ilości, że zeszło ze 20 probówek. Nie wyspałam się i dość późno, bo po pobraniu, zjadłam śniadanie. Zaledwie w 3 godziny po nim musiałam zjeść coś lekkiego na obiad i owym "czymś" był Strogonov. Mimo, że załatwiłam się przed wyjściem z domu, siedzę teraz w pociągu, przede mną półtorej godziny, a chce mi się do toalety. W dodatku mi niedobrze i czuję się osłabiona, a przede mną przejście trasy, która mnie stresuje i której nie pamiętam, a osoba, która ma mi ją przypomnieć, nie robi tego nadal. W pracy problemy też są.
Jej, to co to za badania. Ja raz w roku robię około 30 markerów i za pierwszym razem myślałem że zejdzie z 250 ml w 25 prubówkach, a było tylko 5 prubówek i jakieś 7 ml.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
-- (Julitka): Dzisiaj miałam pobraną krew do badań profilaktycznych w takiej ilości, że zeszło ze 20 probówek. Nie wyspałam się i dość późno, bo po pobraniu, zjadłam śniadanie. Zaledwie w 3 godziny po nim musiałam zjeść coś lekkiego na obiad i owym "czymś" był Strogonov. Mimo, że załatwiłam się przed wyjściem z domu, siedzę teraz w pociągu, przede mną półtorej godziny, a chce mi się do toalety. W dodatku mi niedobrze i czuję się osłabiona, a przede mną przejście trasy, która mnie stresuje i której nie pamiętam, a osoba, która ma mi ją przypomnieć, nie robi tego nadal. W pracy problemy też są.
Nie wiedziałam, że dziś nauczyciele nie pracują, bo byłam chora tydzień przed świętami i sobie jakoś nie przypilnowałam. NO i co zrobiłam? Poszłam do pracy. :/ Serio, aż tak spieszyło mi się do nauczania?
Große Operndiva?
This site uses cookies to enhance your experience.