Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#781 balteam
@Kuba, przed zakupem spytaj się sprzedawcy o więcej info.
#782 Julitka
Dzisiaj czuję się okropnie - osłabiona tak, że leżę na łóżku i nic nie mogę zrobić, bo po prostu nie mam sił. A najgorsze to, że właściwie nie mam powodu - ani kobiece problemy, ani teoretyczna infekcja nie powinny być przyczyną, nic takiego nie zauważam.
#783 MarOlk
Kot znowu zeżarł palmę wielkanocną i zaraz potem się zrzygał.
#784 Zuzler
Trzymam kciuki, że wyrzygał całą.
#785 MarOlk
No, mam nadzieję, że nie połknął jej w poprzek :P
#786 skrzypenka
Przepraszam, ale śmiechłam.
A ja mam jelitówkę, w sensie, czuję się lepiej, ale no, nie poszłam do pracy wczoraj i dziś. Jutro też nie idę, bo jak byłam u lekarki to mam 36 i 1, więc jakaś słaba jestem.
#787 djsenter
No nie gadaj, tobie też się choróbsko udzieliło?
Współczuję, obyś szybciej się zregenerowała, niż to trwało u mnie :)
#788 Zuzler
Co masz? Julitówkę? :D
#789 markus1234
Przegraliśmy ze Szwedami 3 do 2! Szkoda przegranej, bo Polacy momentami dobrze grali, ale trudno. Nie zawsze Polacy muszą jeździć na mundiale. Mam tylko nadzieję, że mecze Polski dalej będą się odbywały
#790 djsenter
Cudowny mecz, szkoda, że nasza obrona dała dupy.
#791 Zuzler
A niech się nie odbywają, mniej niezdrowych emocji będzie latało w powietrzu.
#792 mucha
a mnie to dalej bawi w sumie, od kilkunastu lat gramy tak jak gramy a ludzie dalej myślą, że coś się zmieni
#793 skrzypenka
No właśnie, biedota bogaczami się przejmuje. Dobry mecz był, ale prawda jest taka, że nie zasłużyliśmy na te mistrzostwa, bo taką padakę graliśmy wczesniej, że wstyd.
#794 skrzypenka
Ano niestety, lepiej już, ale wiesz jak to jest. Tobie też zdrówka życzę. :)
-- (djsenter):
No nie gadaj, tobie też się choróbsko udzieliło?
Współczuję, obyś szybciej się zregenerowała, niż to trwało u mnie :)
--
#795 daszekmdn
Polacy nic sie nie stało, tylko wielu ludzi zakłady przej*bało xDD. Jak będę chciał mecze, to se kupię koze. Też będzie meczała, i przynajmniej nikogo nie zirytuje, że nie umie grać w piłkę :P.
#796 mustafa
To do księgi pochwał.
-- (markus1234):
Przegraliśmy ze Szwedami 3 do 2! Szkoda przegranej, bo Polacy momentami dobrze grali, ale trudno. Nie zawsze Polacy muszą jeździć na mundiale. Mam tylko nadzieję, że mecze Polski dalej będą się odbywały
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#797 MarOlk
Kot, oprócz palmy, zeżarł jeszcze rzeżuchę. Teraz zauważyłem.
#798 skrzypenka
Hahaha nie mogę, marolku i Mustafo, śmiechłam znowu. :D
#799 djdenismusic
mniaaam. Rzerzucha. Uwielbiam do kanapek na święta.
#800 balteam
No właśnie ostatniolepiej graliśmy, a co do kilkunastu lat, hmm, w 2016 r. byliśmy w ćwierć finale na mistrzostwach Europy jak się nie mylę. Od 2014 chyba na dużych imprezach do teraz też bywaliśmy cały czas. Także dramatu nie ma, ale szału na ogół też nie.