3 likes
Uwielbiam obecną pogodę.
1 likes
Ja też dziś mam za sobą świetną próbę :)
-- (lwica):
Przedobra próba i wokal też niczego sobie. :)
I grań wpada dużo, a to zawsze miło.
--
-- (lwica):
Przedobra próba i wokal też niczego sobie. :)
I grań wpada dużo, a to zawsze miło.
--
2 likes
Dziś miałam nawet fajny dzień, bo zdałam ostatnie egzaminy w sesji, potem poszłyśmy z koleżankami na jedzonko i lody, a później obserwowałyśmy takie biegi, które dziś się odbywają w naszym mieście i tam nasza wykładowczyni biegała.
2 likes
muszę się jeszcze pochwalić, że coraz mniejsze mam problemy ze stawem skroniowo-żuchwowym, bo dużo ćwiczę w domu i ta rehabilitacja mi pomaga. Oby z nogą też się rozwiązało i żeby mi ta rehabilitacja potem pomogła i żebym nauczyła sięna nowo dobrze chodzić.
1 likes
Piękny słoneczny dzień, dzisiejszy dzień na działce, będzie grill, i miło spędzony czas.
2 likes
Byłam dzisiaj na spotkaniu z jednym z moich ulubionych twórców Youtubowych, a potem zjadłam bardzo pysznego burgera i też całkiem dobre lody
Dzisiaj padał u mnie dobry, konkretny deszcz. Zagrzmiało raz czy dwa, ale nie było burzy. Prognozy pogody się sprawdziły.
Edited
2 likes
Byliśmy w parku mojego dzieciństwa. Matko, ile wspomnień się uruchomiło, np. zjeżdżanie z górki na sankach zimą, jak niedaleko spalił się jakiś budynek, jak huligani podpalali śmietniki, jak ojciec uczył mnie bujać mostkiem, jak się straszyło gołębie i ścigało z kimś tam w zjeżdżaniu ze stromej alejki, jak znalazłam, grzebiąc w błocie kanału pod mostkiem coś, co moi rodzice zidentyfikowali jako nabój do karabinu albo jak to było fajnie nazbierać olbrzymią kupę zeschłych liści i skakać po nich jak po szeleszczącej kałuży. No zajebiste wspomnienia, w gruncie rzeczy. <3
Pochwal się co to za ziomeczek, albo ziomeczka.
-- (Paulinux):
Byłam dzisiaj na spotkaniu z jednym z moich ulubionych twórców Youtubowych, a potem zjadłam bardzo pysznego burgera i też całkiem dobre lody
--
-- (Paulinux):
--
Całkiem udany koncert zagrany, i bardzo przyjemne rozmowy po nim ;). Lubię takie dni. A, i deszcz fajny padał, to też zasługuje na pochwałę.
2 likes
Właśnie wróciłam ze spotkania Dyskusyjnego Klubu Książki w mojej bibliotece-mile spędzone popołudnie.
6 likes
Wróciłem z Mazur, regeneracja wśród natury, czystego jeziorka w którym się kąpałem i po którym wiosłowałem, oczywiście w aparatach na przypale, pięćdziesiąte urodziny mojej cioci, obfity gril i gdzieś pomiędzy zdążyłem jeszcze obrać kilo ziemniaków na obiad :D Superrrancko było.
Zazdroszczę Mazur, kocham to miejsce!
-- (djsenter):
Wróciłem z Mazur, regeneracja wśród natury, czystego jeziorka w którym się kąpałem i po którym wiosłowałem, oczywiście w aparatach na przypale, pięćdziesiąte urodziny mojej cioci, obfity gril i gdzieś pomiędzy zdążyłem jeszcze obrać kilo ziemniaków na obiad :D Superrrancko było.
--
-- (djsenter):
--