Co to za typ treningu @Julitka?
Obwody. Robiłam wcześniej w studio, ale wczoraj pierwszy raz w domu. Trenerka mi zachorowała, więc trzeba improwizować.
-- (balteam):
--
-- (balteam):
--
@Julitka, tak, nie chodzi o to, żeby miała je cały czas zasłonięte, ale w momencie, gdy będzie to możliwe.
2 likes
Dzień w miarę ok, wyspałem się. To najważniejsze, dzisiaj będzie deszcz, i burza. A ja jestem osobą, która lubi burze i deszcz. Ale tylko wtedy gdy jestem w pomieszczeniu, i mogę tego słuchać. Ale jeżeli jestem na zewnątrz to nie. Ale deszcz i burze bardzo lubię
Ooo, super, gratuluję.
-- (Kat):
Decyzja podjęta - od połowy czerwca zaczynam treningi pole dance. Będzie to spore wyzwanie dla trenerki i dla mnie też, ale obie jesteśmy zgodne - da się. Co ciekawe - trenerka stwierdziła, że ona na nasze treningi będzie zasłaniała sobie oczy, żeby złapać moją perspektywę. Zapowiada się intrygująco.
--
-- (Kat):
Decyzja podjęta - od połowy czerwca zaczynam treningi pole dance. Będzie to spore wyzwanie dla trenerki i dla mnie też, ale obie jesteśmy zgodne - da się. Co ciekawe - trenerka stwierdziła, że ona na nasze treningi będzie zasłaniała sobie oczy, żeby złapać moją perspektywę. Zapowiada się intrygująco.
--
Julito, z tego co wiem, nie bedzie pierwsza. Ale za to będzie to pierwsza osoba totalnie niewidoma, a nie szczątkowo widząca.
To chyba już trzecia, a z tej szczątkowości widzącości co ja tam znam to nie jestem pewien, czy to coś daje w takim razie. Chyba, że przypadkiem klikamy o tej samej osobie.
1 likes
A do czego się odnosicie bo tu tyle postów że ja już gubię wątki. Jeśli post nie jest bezpośrednio pod czyimś tak jak mój odnoszący siędo burzy i Kuby to prosiłbym o cytaty wypowiedzi pod postami tak jak na forum. Thx
A dałoby się na priv dowiedzieć o kogo chodzi? Może Skorzystałabym z doświadczenia kogoś, kto już trochę umie w pole dance. Kurczę, też kojarzę, że ktoś był, ale za cholerę nie pamiętam kto.
-- (Zuzler):
Może być, Ty w każdym razie na pewno znasz tę osobę, o której mówię.
--
-- (Zuzler):
Może być, Ty w każdym razie na pewno znasz tę osobę, o której mówię.
--
Wczoraj i dziś wpakowałam się na koło mojej córki i coraz lepiej sobie radzę, a i treningi z hantlami przynoszą wymierne korzyści. Prawda jest taka, że aby utrzymać się na kole w niektórych figurach, trzeba mieć silne ręce.
1 likes
Ma i to jeszcze jaką.
-- (MarOlk):
Fajnie. A i córa musi mieć radochę, że mama z nią ćwiczy.
--
-- (MarOlk):
--
No przecież o to chodziło.
-- (Zuzler):
Julito, z tego co wiem, nie bedzie pierwsza. Ale za to będzie to pierwsza osoba totalnie niewidoma, a nie szczątkowo widząca.
--
-- (Zuzler):
--
Ale fajnie, mama i córcia to super team. <3
-- (Kat):
Ma i to jeszcze jaką.
-- (MarOlk):
--
--
-- (Kat):
Ma i to jeszcze jaką.
-- (MarOlk):
--
--