Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 47 / 60 Następna

piter9521

#921 ·

Edytowano
Edit: Wszystko już działa.

U mnie reaper po aktualizacji nvda nie działa.

Zuzler

#922 ·

Yyy... Eee... No, fajny wieczór chyba się zaowiada.

Monia01

#923 ·

5 likes
Zjadłam dziś pyszny obiad i pyszny blok czekoladowy, wypiłam też bardzo dobrą herbatkę, a w perspektywie mam kolejną. Mocno zmarzłam, ale dzięki temu z przyjemnością siedziałam sobie pod kocykiem z tą herbatką, także naprawdę fajnie :)
🇺🇦 🇵🇱

Julitka

#924 ·

Daj przepis pls.
-- (Monia01):
-ostatnio robiłam nuggetsy i zdrowo mi się pieprzu sypnęło :D (djsenter):
Wszystko odgrzane w airfryerze to jest dobry posiłek :D
Ja dzisiaj piekłem w nim jakby nuggetsy z kurczaka, sam panierkę zrobiłem na kawałki pierśi z kurczaka, doprawiając ją wcześniej porządnie oczywiście i po kij do KFC chodzić? :D

--

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Julitka

#925 ·

Dobry dzień dzisiaj był. Taki dość lajtowy, ale odhaczyłam pewną rzecz ciekawą, więc ogółem naprawdę nie było źle. Mimo faktu, że poranki i wieczory są ostatnio u mnie ble.

MarOlk

#926 ·

7 likes
Zajebiście. Z połówki znowu na pełen etat wskakuję.

Julitka

#927 ·

Wczoraj przyjemny dzień był i dzisiaj też jest na razie. :)

djsenter

#928 ·

8 likes
Widziałem moje nowe mieszkanko na Żoli, przytulne jest, a wszystko mam pod nosem, nie rezygnując jednak z zieleni i względnego spokoju, więc dla mnie bomba!
Senter San

skrzypenka

#929 ·

4 likes
Wyzdrowiałam i w końcu jutro idę do pracy, bo już mi się tęskni i chce pracować, a we wtorek mam kolejną hospitację na zajęciach.
Große Operndiva?

Julitka

#930 ·

1 likes
Ten moment,gdy najpierw narzeka, że ma dość pracy, a potem narzeka, że chce do pracy. xd
-- (skrzypenka):
Wyzdrowiałam i w końcu jutro idę do pracy, bo już mi się tęskni i chce pracować, a we wtorek mam kolejną hospitację na zajęciach.

--

skrzypenka

#931 ·

1 likes
Kobieta zmienne ma nastroje, nie? :D

-- (Julitka):
Ten moment,gdy najpierw narzeka, że ma dość pracy, a potem narzeka, że chce do pracy. xd
-- (skrzypenka):

--

--
Große Operndiva?

daszekmdn

#932 ·

Edytowano
Aktywny dzień. Porządki, zakupy, pakowanie, a w tle gra sobie mini wieżyczka Thomson CS84 z bardzo spokojnym, melancholijnym trance z dobrej chromowej kasety. Tak można pracować. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Adasadula

#933 ·

1 likes
Szkoda że nie thompsonic XD

-- (daszekmdn):
Aktywny dzień. Porządki, zakupy, pakowanie, a w tle gra sobie mini wieżyczka Thomson CS84 z bardzo spokojnym, melancholijnym trance z dobrej chromowej kasety. Tak można pracować. :)

--

daszekmdn

#934 ·

Edytowano
🤣 jeszcze nie. Może kiedyś dla jaj xD.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Julitka

#935 ·

Nowy typ treningu zaliczony bez większych wpadek i smaczny obiad zjedzony też. :)

Monte

#936 ·

1 likes
Dzisiaj znalazłam moją zgubioną ładowarę! :)
Give me a sign.

Kat

#937 ·

7 likes
Decyzja podjęta - od połowy czerwca zaczynam treningi pole dance. Będzie to spore wyzwanie dla trenerki i dla mnie też, ale obie jesteśmy zgodne - da się. Co ciekawe - trenerka stwierdziła, że ona na nasze treningi będzie zasłaniała sobie oczy, żeby złapać moją perspektywę. Zapowiada się intrygująco.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

mustafa

#938 ·

Chyba bez sensu z zasłanianiem oczu.
I tak nie złapie twojej perspektywy, a jednak ma ona cię nauczyć, czyli musi widzieć to co robisz.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Julitka

#939 ·

No przecież będzie zasłaniać, jak będzie taka potrzeba tylko, na pewien czas, cnie?
-- (mustafa):
Chyba bez sensu z zasłanianiem oczu.
I tak nie złapie twojej perspektywy, a jednak ma ona cię nauczyć, czyli musi widzieć to co robisz.

--

Julitka

#940 ·

O wow! Będziesz chyba pierwsza w środowisku ćwicząca akurat to. Czekam z niecierpliwością.
-- (Kat):
Decyzja podjęta - od połowy czerwca zaczynam treningi pole dance. Będzie to spore wyzwanie dla trenerki i dla mnie też, ale obie jesteśmy zgodne - da się. Co ciekawe - trenerka stwierdziła, że ona na nasze treningi będzie zasłaniała sobie oczy, żeby złapać moją perspektywę. Zapowiada się intrygująco.

--
Poprzednia 47 / 60 Następna