A co konkretnie przyjemnego?
Dziwny to dzień i zrobiłam mniej, niż chciałam, ale jest przyjemnie. Intensywny poranek, basenik, ciekawy obiadek, trochę ogarniania, a teraz relaks, bo ciało się domaga tego dnia.
1 likes
Lapek mi wrócił z naprawy. Rozwiązał się dodatkowo problem który miałem od nowości czyli dziwnie grający lewy głośnik. Brzmiało mi to jak problem sprzętowy i chyba nim faktycznie był. Bo teraz to tak pięknie gra że się nie mogę nacieszyć. A na gwarancję finalnie wysłałem bo klawa się zaczęła sypać, strzałka w dół poszła kompletnie, oderwała się mimo że nie korzystałem z tej klawy jakoś bardzo, najwięcej w internacie wiadomo ale i tak już od ponad roku tam nie jestemi i głównie na swoim keychronie pracuję. Jednak te klawy laptopowe robią teraz z kupolitu, w moim MSI 2016 to mimo że nożycowa to trzyma się do dziś a swego czasu jak nie miałem mechanika to katowałem ją równo. A z tym Elitebookiem to źle się przecież nie obchodziłem.
No i gwarancyja pierwsza klasa, we wtorek poszedł, dostałem dzisiaj.
No i gwarancyja pierwsza klasa, we wtorek poszedł, dostałem dzisiaj.
2 likes
potwierdzam hp jest the best
@DJGraco. A w jaki sposób ten problem z tym głośnikiem się objawiał, w sensie czemu twierdzisz, że był dziwnie grający?
Edytowano
@Markus. To wyglądało tak że grał nienaturalnie cicho i to nie była kwestja balansu czy coś. Czasem jak długo nie było dźwięku to jak puściłem coś to na ułamek dźwięku zaskakiwał a potem przerywał tak jakby coś fizycznie w nim nie stykało. Nie było pełnego obrazu stereo, prawy grał czysto a lewy miał bardzo zniekształcony dźwięk, mniej wysokich tonów itd. Po wymianie wreszcie brzmi to równo i normalnie nie mogę się nacieszyć bo nigdy nie miałem w ten sposób brzmiącego tego laptopa. Po prostu się przyzwyczaiłem do tego przesuniętego na prawo dźwięku i teraz to dla mnie takie wow było.
Gdyby nie strzałka i ta nieszczęsna klawa to bym nie wysłał na gwarancję bo ten problem z dźwiękiem uważałem za niskiej wagi.
Gdyby nie strzałka i ta nieszczęsna klawa to bym nie wysłał na gwarancję bo ten problem z dźwiękiem uważałem za niskiej wagi.
6 likes
Skończyłam wczoraj pisać pracę magisterską i dziś wysłałam ją promotorce. niech się dzieje teraz, co chce. Na razie ona ma prawie 180 stron.
1 likes
Gratulacje! Teraz będziecie ciąć. :)
-- (skrzypenka):
Skończyłam wczoraj pisać pracę magisterską i dziś wysłałam ją promotorce. niech się dzieje teraz, co chce. Na razie ona ma prawie 180 stron.
--
-- (skrzypenka):
--
Wiesz co, nie wiem, mam już gdzieś, co ona z tym zrobi, bo ona przez cały rok mi w niczym nie pomogła. Na żaden z pięciu rozdziałów napisanych nie dostałam informacji zwrotnej.
-- (Julitka):
-- (skrzypenka):
--
--
-- (Julitka):
-- (skrzypenka):
--
--
Kopytka odgrzane w AirFryerze, plus do tego kawałek kiełbasy to jest to. Bardzo dobra kolacja.
2 likes
Wszystko odgrzane w airfryerze to jest dobry posiłek :D
Ja dzisiaj piekłem w nim jakby nuggetsy z kurczaka, sam panierkę zrobiłem na kawałki pierśi z kurczaka, doprawiając ją wcześniej porządnie oczywiście i po kij do KFC chodzić? :D
Ja dzisiaj piekłem w nim jakby nuggetsy z kurczaka, sam panierkę zrobiłem na kawałki pierśi z kurczaka, doprawiając ją wcześniej porządnie oczywiście i po kij do KFC chodzić? :D
Gdyby nie nikczemnie mała powierzchnia wolna blatu w kuchni, to bym zainwestował w tego typu wynalazek.
1 likes
-ostatnio robiłam nuggetsy i zdrowo mi się pieprzu sypnęło :D (djsenter):
--
--
Heh, u mnie to klasyk, ale wolę przesadzić z pieprzem, niż solą, a tak też kiedyś było XDD
Edytowano
1 likes
Ostatnią ponad godzinę spędziłem w Reaperze.
Jestem bardzo ukontentowany, bo nauczyłem się sporo nowych muzycznych rzeczy metodą prób błędów i wielu skrótów klawiszowych z drobną pomocą AI, które przeszukiwało wiki i inne źródła.
Pierwszy raz od zera stworzyłem własnoręcznie drum loop, który prawie się nie rozjeżdża! Dograłem tam jeszcze parę rzeczy i jestem zadowolony. :D
Jestem bardzo ukontentowany, bo nauczyłem się sporo nowych muzycznych rzeczy metodą prób błędów i wielu skrótów klawiszowych z drobną pomocą AI, które przeszukiwało wiki i inne źródła.
Pierwszy raz od zera stworzyłem własnoręcznie drum loop, który prawie się nie rozjeżdża! Dograłem tam jeszcze parę rzeczy i jestem zadowolony. :D
1 likes
Dzisiaj wleciało na kolację klasyczne sosiwo neapolitańskie do makaronu. Dużo oliwy, czosnku, cebuli, pomidorów, ziół i wina.
Hehe, no cóż, ja akurat o ironio reapera mało ogarniam od strony muzycznej, bardziej jeśli chodzi o edycję dźwięku. Ale i na to przyjdzie czas.