Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 4 / 59 Następna

Snajper22

#61 ·

Edytowano 1 likes
Mam już oficjalne wyniki, z których wynika, że ogulnie zajełam 13 miejsce na 28, i czwarte na 10w kategorji kobiet.
Tym razem medalu nie ma, ale może następnym razem się uda coś w showdownie wygrać. ;)
Pozdrawiam.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

daszekmdn

#62 ·

3 likes
Weekend fajnie minął, ładna pogoda, pierwszy gril, no w końcu wiosna.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Monte

#63 ·

1 likes
Pogoda ostatnio jest fajna.
Give me a sign.

djsenter

#64 ·

1 likes
Ostatnio trochę się wyjeżdża, nawet to lubię.
Senter San

daszekmdn

#65 ·

Edytowano 2 likes
W końcu po prawie 2 latach przerwy mam statyw do mikrofonu. Nie trójnóg jak przez ostatni czas w zastępstwie, a faktycznie ponownie podwieszony ładnie do pułki statyw, przez co nic mi z biurka nie rezonuje i moja klawiatura nie będzie tak tłuc po uszach. No, jedyna wada, że ten pieprzony koszyczek trzeba ogarnąć, bo się te linki rozjechały a ja nie mam takiej manualności by to wszystko powciskać na miejsca i przez to teraz mikrofon jest na prawo miast normalnie prosto, ale to do dopracowania.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

sanklip

#66 ·

1 likes
Fajny weekend z fajnym towarzystwem.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

Zuzler

#67 ·

1 likes
No no, racja, fajny weekend z fajnym towarzystwem. :D

Monte

#68 ·

2 likes
Miałam cudowny wyjazd. I urodziny w najlepszym towarzystwie.
Give me a sign.

djdenismusic

#69 ·

1 likes
Nieco z opóźnieniem, ale miałem udany weekend we wspaniałym towarzystwie.

Natalia2000

#70 ·

2 likes

Nie chciałabym powielać, ale... też miałam cudowny weekend, i jak najbardziej w świetnym towarzystwie, w piątek po pracy wyjście do kina, a w sobotę impreza.

skrzypenka

#71 ·

2 likes
A mi się ostatnio fajnie pracuje. :D :D :)
Große Operndiva?

tomecki

#72 ·

1 likes
Dołączam do weekendowców w zajebistym towarzystwie.

djdenismusic

#73 ·

1 likes
To ja może dodam, że najbliższy weekend również zapowiada się całkiem obiecująco.

Zuzler

#74 ·

1 likes
A, widzisz, mój chyba też.

markus1234

#75 ·

Wygraliśmy z Litwą na Stadionie Narodowym 1 do 0! Dobrze, że udało się strzelić tego gola, co prawda dopiero w drugiej połowie, ale ważne, że wygraliśmy! Oby tak dalej!

sanklip

#76 ·

xd
-- (Zuzler):
No no, racja, fajny weekend z fajnym towarzystwem. :D

--
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

Monte

#77 ·

Luuudzie, kocham wiosnę! :D
Give me a sign.

Numernabis

#78 ·

1 likes
Oby tak dalej?
Jeśli tak zagramy kolejne mecze to Lewandowski nie wystarczy, dostaniemy sromotny łomot.
-- (markus1234):
Wygraliśmy z Litwą na Stadionie Narodowym 1 do 0! Dobrze, że udało się strzelić tego gola, co prawda dopiero w drugiej połowie, ale ważne, że wygraliśmy! Oby tak dalej!

--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

MarOlk

#79 ·

Akurat fanem kopaniny nie jestem, zwłaszcza takiej polskiej wymęczonej, ale nie da się pominąć wszędobylskich artykułów szkalujących ostatnią grę naszych biedakopaczy, więc bym się @Markus tak nie cieszył

skrzypenka

#80 ·

1 likes
Jest jeden sposób na poprawienie gry naszych piłkarzy, obniżyć im pensje, to by zapier*alali).

-- (MarOlk):
Akurat fanem kopaniny nie jestem, zwłaszcza takiej polskiej wymęczonej, ale nie da się pominąć wszędobylskich artykułów szkalujących ostatnią grę naszych biedakopaczy, więc bym się @Markus tak nie cieszył

--
Große Operndiva?
Poprzednia 4 / 59 Następna