Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#41 markus1234
Dzisiaj udało mi się zainstalować commentary na samsungu galaxy watch FE. Jestem strasznie z tego zadowolony.
#42 Pitef
Zakupiłem sobie wczoraj świetny amplituner Tehnicsa. 5 X 80 W, wyjście na subwofer, tape monitor i parę innych ciekawych pierdółek. Moje kolumny dostały serio więcej przestrzeni i większego kopa przy niższych szumach.
#43 Zuzler
KFC to dobra sprawa. Szkoda tylko, że taka tłusta.
#44 djdenismusic
@zuzler już dawno nie jadam kfc. Ostatnio upadł niżej rangą od mcdonalds. Kurczaki masakrycznie tłuste, a i prawdopodobieństwo gwałtownej potrzeby posiedzenia rady ministrów jak by się zwiększa. :P
Polecam ci burger kinga. Albo max premium burgers, gdzie o ile wół mi tam nie podchodzi, o tyle kurak a mają naprawdę dobrego.
#45 Monte
Ja korzystam z MCa, z KFC rzadko i polecam MC.
#46 Zuzler
A ja Tobie United Chicken, jeśli będziesz mieć okazję.
#47 MarOlk
Olkuski Western Chicken na łeb bije KFC, w wielkości, smaku i mnogości burgerów i tortilli. Edit: Jednak KFC ma lepsze sosy, przynajmniej ten Kentucky Gold
#48 djsenter
To ja wam polecam kurczak słodko kwaśny, eksplozja smaków po prostu i nie, w KFC go nie znajdziecie :D
#49 djdenismusic
iee tam. Jak chcę dobrego kuraka, to we wrocku koło domu mam chicken strips.
#50 lwica
Miły wieczór dziś miałam. :)
Ponadto zmarwtychwstały moje cudowne, duże słuchawki, a już myślałam, że będę musiała nabyć nowe. :)
#51 EugeniuszPompiusz
WIecie co, misie patysie?
Citrix ICA jest dostępny. dostępniejszy i stabilniejszy niż się może wydawać.
#52 Paulinux
A co to za, misiu Patrysiu, ustrojstewko?
#53 EugeniuszPompiusz
Taki ubersuperkombajn do bycia "zdalnie" --od namiastki rdp z wieloma udziwnieniami i udogodnieniami, po ekspozycję w przeglądarce tylko jednego okna z jednego systemu, w dużym zkrócie praca zdalna przez duże ZDALNA.
#54 daszekmdn
Fajny stand up a później w powrotnej drodze kawa z Maca to jest to.
#55 daszekmdn
To jest ogólnie rzecz biorąc całkiem jakkolwiek dobry tydzień. Fajerwerków nie ma, ale...
#56 DJGraco
Jak to mówią z małych pozytywnych rzeczy warto się cieszyć.
#57 daszekmdn
Fajny weekend za mną.
Muzyka z taśmy to jest to. ;) Nie tam jakieś spotifaje.
#58 Snajper22
Ciekawy weekend przede mną. Pierwsze, o ile mi wiadomo, oficialne zawody w showdownie.
Dla tych co mnie nie znają,mowa tu o Anglii. ;)
Cormac McCarthy, "Droga"
#59 Natalia2000
A powiedz Mi, Klaudio, dużo osób, oprócz tych co są w kadrze, i widać ich na międzynarodowych turniejach, dużo osób gra w showdown? pewnie transmitowane nigdzie nie będzie?, tak czy owak, powodzenia.,
-- (Snajper22):
Ciekawy weekend przede mną. Pierwsze, o ile mi wiadomo, oficialne zawody w showdownie.
Dla tych co mnie nie znają,mowa tu o Anglii. ;)
--
#60 Snajper22
Oki, były to drugie krajowe mistrzostwa. Rok temu było tylko 16 zawodników, i w śrud nich tylko dwie, albo 3 kobiety.
W tym roku wszystkich graczy było 28, około połowę stanowiły kobiety.
A ogulnie to pewnie sporo gra, tylko nie każdy bierze udział w zawodach.
Cormac McCarthy, "Droga"