Księga pochwał
Back to Integracja Eltenowiczów#61 Snajper22
Mam już oficjalne wyniki, z których wynika, że ogulnie zajełam 13 miejsce na 28, i czwarte na 10w kategorji kobiet.
Tym razem medalu nie ma, ale może następnym razem się uda coś w showdownie wygrać. ;)
Pozdrawiam.
Cormac McCarthy, "Droga"
#62 daszekmdn
Weekend fajnie minął, ładna pogoda, pierwszy gril, no w końcu wiosna.
#63 Monte
Pogoda ostatnio jest fajna.
#64 djsenter
Ostatnio trochę się wyjeżdża, nawet to lubię.
#65 daszekmdn
W końcu po prawie 2 latach przerwy mam statyw do mikrofonu. Nie trójnóg jak przez ostatni czas w zastępstwie, a faktycznie ponownie podwieszony ładnie do pułki statyw, przez co nic mi z biurka nie rezonuje i moja klawiatura nie będzie tak tłuc po uszach. No, jedyna wada, że ten pieprzony koszyczek trzeba ogarnąć, bo się te linki rozjechały a ja nie mam takiej manualności by to wszystko powciskać na miejsca i przez to teraz mikrofon jest na prawo miast normalnie prosto, ale to do dopracowania.
#66 sanklip
Fajny weekend z fajnym towarzystwem.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#67 Zuzler
No no, racja, fajny weekend z fajnym towarzystwem. :D
#68 Monte
Miałam cudowny wyjazd. I urodziny w najlepszym towarzystwie.
#69 djdenismusic
Nieco z opóźnieniem, ale miałem udany weekend we wspaniałym towarzystwie.
#70 Natalia2000
Nie chciałabym powielać, ale... też miałam cudowny weekend, i jak najbardziej w świetnym towarzystwie, w piątek po pracy wyjście do kina, a w sobotę impreza.
#71 skrzypenka
A mi się ostatnio fajnie pracuje. :D :D :)
#72 tomecki
Dołączam do weekendowców w zajebistym towarzystwie.
#73 djdenismusic
To ja może dodam, że najbliższy weekend również zapowiada się całkiem obiecująco.
#74 Zuzler
A, widzisz, mój chyba też.
#75 markus1234
Wygraliśmy z Litwą na Stadionie Narodowym 1 do 0! Dobrze, że udało się strzelić tego gola, co prawda dopiero w drugiej połowie, ale ważne, że wygraliśmy! Oby tak dalej!
#76 sanklip
xd
-- (Zuzler):
No no, racja, fajny weekend z fajnym towarzystwem. :D
--
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#77 Monte
Luuudzie, kocham wiosnę! :D
#78 Numernabis
Oby tak dalej?
Jeśli tak zagramy kolejne mecze to Lewandowski nie wystarczy, dostaniemy sromotny łomot.
-- (markus1234):
Wygraliśmy z Litwą na Stadionie Narodowym 1 do 0! Dobrze, że udało się strzelić tego gola, co prawda dopiero w drugiej połowie, ale ważne, że wygraliśmy! Oby tak dalej!
--
#79 MarOlk
Akurat fanem kopaniny nie jestem, zwłaszcza takiej polskiej wymęczonej, ale nie da się pominąć wszędobylskich artykułów szkalujących ostatnią grę naszych biedakopaczy, więc bym się @Markus tak nie cieszył
#80 skrzypenka
Jest jeden sposób na poprawienie gry naszych piłkarzy, obniżyć im pensje, to by zapier*alali).
-- (MarOlk):
Akurat fanem kopaniny nie jestem, zwłaszcza takiej polskiej wymęczonej, ale nie da się pominąć wszędobylskich artykułów szkalujących ostatnią grę naszych biedakopaczy, więc bym się @Markus tak nie cieszył
--