Mam już oficjalne wyniki, z których wynika, że ogulnie zajełam 13 miejsce na 28, i czwarte na 10w kategorji kobiet. Tym razem medalu nie ma, ale może następnym razem się uda coś w showdownie wygrać. ;) Pozdrawiam.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"
W końcu po prawie 2 latach przerwy mam statyw do mikrofonu. Nie trójnóg jak przez ostatni czas w zastępstwie, a faktycznie ponownie podwieszony ładnie do pułki statyw, przez co nic mi z biurka nie rezonuje i moja klawiatura nie będzie tak tłuc po uszach. No, jedyna wada, że ten pieprzony koszyczek trzeba ogarnąć, bo się te linki rozjechały a ja nie mam takiej manualności by to wszystko powciskać na miejsca i przez to teraz mikrofon jest na prawo miast normalnie prosto, ale to do dopracowania.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nie chciałabym powielać, ale... też miałam cudowny weekend, i jak najbardziej w świetnym towarzystwie, w piątek po pracy wyjście do kina, a w sobotę impreza.
Wygraliśmy z Litwą na Stadionie Narodowym 1 do 0! Dobrze, że udało się strzelić tego gola, co prawda dopiero w drugiej połowie, ale ważne, że wygraliśmy! Oby tak dalej!
Oby tak dalej? Jeśli tak zagramy kolejne mecze to Lewandowski nie wystarczy, dostaniemy sromotny łomot. -- (markus1234): Wygraliśmy z Litwą na Stadionie Narodowym 1 do 0! Dobrze, że udało się strzelić tego gola, co prawda dopiero w drugiej połowie, ale ważne, że wygraliśmy! Oby tak dalej!
--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Akurat fanem kopaniny nie jestem, zwłaszcza takiej polskiej wymęczonej, ale nie da się pominąć wszędobylskich artykułów szkalujących ostatnią grę naszych biedakopaczy, więc bym się @Markus tak nie cieszył
Jest jeden sposób na poprawienie gry naszych piłkarzy, obniżyć im pensje, to by zapier*alali).
-- (MarOlk): Akurat fanem kopaniny nie jestem, zwłaszcza takiej polskiej wymęczonej, ale nie da się pominąć wszędobylskich artykułów szkalujących ostatnią grę naszych biedakopaczy, więc bym się @Markus tak nie cieszył
--
Große Operndiva?
This site uses cookies to enhance your experience.