Mam już oficjalne wyniki, z których wynika, że ogulnie zajełam 13 miejsce na 28, i czwarte na 10w kategorji kobiet. Tym razem medalu nie ma, ale może następnym razem się uda coś w showdownie wygrać. ;) Pozdrawiam.
W końcu po prawie 2 latach przerwy mam statyw do mikrofonu. Nie trójnóg jak przez ostatni czas w zastępstwie, a faktycznie ponownie podwieszony ładnie do pułki statyw, przez co nic mi z biurka nie rezonuje i moja klawiatura nie będzie tak tłuc po uszach. No, jedyna wada, że ten pieprzony koszyczek trzeba ogarnąć, bo się te linki rozjechały a ja nie mam takiej manualności by to wszystko powciskać na miejsca i przez to teraz mikrofon jest na prawo miast normalnie prosto, ale to do dopracowania.
Nie chciałabym powielać, ale... też miałam cudowny weekend, i jak najbardziej w świetnym towarzystwie, w piątek po pracy wyjście do kina, a w sobotę impreza.
Wygraliśmy z Litwą na Stadionie Narodowym 1 do 0! Dobrze, że udało się strzelić tego gola, co prawda dopiero w drugiej połowie, ale ważne, że wygraliśmy! Oby tak dalej!
Oby tak dalej? Jeśli tak zagramy kolejne mecze to Lewandowski nie wystarczy, dostaniemy sromotny łomot. -- (markus1234): Wygraliśmy z Litwą na Stadionie Narodowym 1 do 0! Dobrze, że udało się strzelić tego gola, co prawda dopiero w drugiej połowie, ale ważne, że wygraliśmy! Oby tak dalej!
Akurat fanem kopaniny nie jestem, zwłaszcza takiej polskiej wymęczonej, ale nie da się pominąć wszędobylskich artykułów szkalujących ostatnią grę naszych biedakopaczy, więc bym się @Markus tak nie cieszył
Jest jeden sposób na poprawienie gry naszych piłkarzy, obniżyć im pensje, to by zapier*alali).
-- (MarOlk): Akurat fanem kopaniny nie jestem, zwłaszcza takiej polskiej wymęczonej, ale nie da się pominąć wszędobylskich artykułów szkalujących ostatnią grę naszych biedakopaczy, więc bym się @Markus tak nie cieszył