Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 34 / 60 Następna

mucha

#661 ·

zamówiłem sobie jakieś inteligentne okulary z aliekspres, aż jestem ciekawy jak to działa i czy działa

Paulinux

#662 ·

Lol, napisz jak przyjdą jak wrażenia
Happy hacking

djsenter

#663 ·

3 likes
Ostatnio udaje mi się wiele rzeczy samodzielnościowo orientacyjnych, a to zawsze buduje pewność siebie :)
Senter San

daszekmdn

#664 ·

1 likes
Dzień zaczął się nie najlepiej, ale finalnie okazał się na prawdę fajny. :)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Monte

#665 ·

3 likes
Wczoraj wróciłam z wyjazdu. Było super. Spędziłam urodziny z narzeczonym. Mieliśmy wypad do plazy w Lublinie i zupełnie przypadkiem spotkaliśmy tam mojego kolegę, który złożył mi też życzenia. Dzień wcześniej umówiłam sie z nauczycielką orientacji z Lublina i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy dotyczących Lublina i dostępności miasta dla niewidomych. Poza tym, pogadałyśmy trochę, a pani poznała mojego narzeczonego. Pogoda też była przyjemna.
Give me a sign.

Kuba12565

#666 ·

zaczynam sie uczyć grać na pianinie walca nr, 2, dmitrij szustakowicza.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Julitka

#667 ·

1 likes
Dmitrija chyba...
-- (Kuba12565):
zaczynam sie uczyć grać na pianinie walca nr, 2, dmitrij szustakowicza.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

skrzypenka

#668 ·

7 likes
A mi dziś nauczyciel od śpiewu powiedział, że śpiewam lepiej, niż studenci śpiewu klasycznego na akademii muzycznej. No to się cieszę ogromnie. :)
Große Operndiva?

daszekmdn

#669 ·

9 likes
Zrobiliśmy wczoraj leczo. Najzajebistrze, jakie jadłem. No i nic chyba nie spieprzyłem będąc w kuchni :).

Kuba12565

#670 ·

1 likes
mniam, mniam, kocham leczo.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Monte

#672 ·

Ja też.
Give me a sign.

lwica

#673 ·

Wspaniałe jest. <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

djdenismusic

#675 ·

Również uwielbiam. O ile kogoś nie popierniczy i nie doda do niego kiełbasy. Tak samo kiełbasa w bigosie to zło. Tylko golonka i inne mięso ale żadnej kiełby!

djsenter

#676 ·

2 likes
Oczywiście, że kiełba też ma być i to dużo w jednym i drugim.
Jak kiełba dobra, to może być praktycznie wszędzie, o ile pasuje profil smakowy :)
Senter San

Puszkin

#677 ·

Leczo z kiełbą i bez, mniaaam.

MarOlk

#678 ·

Podobno faktycznie oryginalne madziarskie orbanowskie jest bez kiełby. Ale nie oszukujmy się, kiełba musi być. A nawet jak się cukinia znajdzie to też dobrze.

daszekmdn

#679 ·

Edytowano 2 likes
Niech się leczo Ci co nie dodajo kiełbasy do leczo xD

DJGraco

#680 ·

2 likes
No to jak inni się chwalą nowymi telefonami, to a co! Pixel 10 pro melduje się na pokładzie
Poprzednia 34 / 60 Następna