Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#641 Monia01
Ale dziś piękna pogoda była. <3
🇺🇦 🇵🇱
#642 Monte
Popieram.
#643 djsenter
A ja wróciłem do domu o piątej rano na spontanie :D Pogoda była na tyle przyjemna, że cel w ruchu jeszcze osiągnąłem przy okazji :D
#644 daszekmdn
No, to skoro 1 osoba popiera, to zrobimy test ;) wątek za moment. Jak się przyjmie fajnie, jak sie nie przyjmie, też fajnie.
#645 Julitka
Uncle Ben's ogólnie można kupić, jest we Frisco i, zdaje się, w Auchanie.
-- (Numernabis):
Ja osobiście nie przepadam za ryżem, no chyba, że ten żółty Uncle Bens, kiedyś w sklepach można było kupić, ale chińszczyzna z ryżem jak najbardziej, oczywiście do tego ten ich sosik. Uwielbiam GongBao i nie wyobrażam sobie tego z makaronem :), choć uwielbiam makarony, uwielbiam włoską kuchnię.
--
#646 Zuzler
Jest ogólnie do dupy, ale pogoda, proszę państwa, pogoda przynajmniej jest elegancka.
#647 Numernabis
Dzięki Julitko, choć szukali iśmy i nie znaleźliśmy, przy okazji powiem synowi żeby rzucił okiem.
-- (Julitka):
Uncle Ben's ogólnie można kupić, jest we Frisco i, zdaje się, w Auchanie.
-- (Numernabis):
Ja osobiście nie przepadam za ryżem, no chyba, że ten żółty Uncle Bens, kiedyś w sklepach można było kupić, ale chińszczyzna z ryżem jak najbardziej, oczywiście do tego ten ich sosik. Uwielbiam GongBao i nie wyobrażam sobie tego z makaronem :), choć uwielbiam makarony, uwielbiam włoską kuchnię.
--
--
#648 Julitka
Tzn. żółty ryż to nie wiem, bo nie wiem, który to, ale sosy są.
#649 Natalia2000
Wczoraj pogoda i owszem, elegancka była, a dzisiaj już trochę wiaterek zawiewa.
#650 lwica
Jadłam burgera, i on był taki dooobry. :)
#651 mustafa
Dobry burger nie jest zły. Niestety sezon na drwale się skończył.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#652 Julitka
Gdzie?
-- (lwica):
Jadłam burgera, i on był taki dooobry. :)
--
#653 lwica
@Julitka z miejscówki, która zwie się burgery nocą. :)
#654 daszekmdn
Pierwszy tegoroczny grill za mną :). W końcu idzie wiosna.
#655 djdenismusic
Szczerze zazdroszczę. Też chciał bym mieć działeczkę i ekipę, z którą mógł bym takiego grilla odpalać.
#656 daszekmdn
Ja mam taras pod domem :D. No i grill z rodziną.
#657 djsenter
Miałem cudoooowny weekend, który właściwie się skończył dzisiaj, a jutro sę lecę w klapkach najka do Polski, proszę państwa.
#658 Monte
Ostatnio pogoda jest piękna i temperatura też, taka jak lubię. Tylko trochę wieje.
#659 Monte
Jutro jadę!
#660 skrzypenka
Gdzie? :)
-- (Monte):
Jutro jadę!
--