Uncle Ben's ogólnie można kupić, jest we Frisco i, zdaje się, w Auchanie. -- (Numernabis): Ja osobiście nie przepadam za ryżem, no chyba, że ten żółty Uncle Bens, kiedyś w sklepach można było kupić, ale chińszczyzna z ryżem jak najbardziej, oczywiście do tego ten ich sosik. Uwielbiam GongBao i nie wyobrażam sobie tego z makaronem :), choć uwielbiam makarony, uwielbiam włoską kuchnię.
Dzięki Julitko, choć szukali iśmy i nie znaleźliśmy, przy okazji powiem synowi żeby rzucił okiem. -- (Julitka): Uncle Ben's ogólnie można kupić, jest we Frisco i, zdaje się, w Auchanie. -- (Numernabis): Ja osobiście nie przepadam za ryżem, no chyba, że ten żółty Uncle Bens, kiedyś w sklepach można było kupić, ale chińszczyzna z ryżem jak najbardziej, oczywiście do tego ten ich sosik. Uwielbiam GongBao i nie wyobrażam sobie tego z makaronem :), choć uwielbiam makarony, uwielbiam włoską kuchnię.
--
--
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Dobry burger nie jest zły. Niestety sezon na drwale się skończył.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.