4 likes
Ale dziś piękna pogoda była. <3
A ja wróciłem do domu o piątej rano na spontanie :D Pogoda była na tyle przyjemna, że cel w ruchu jeszcze osiągnąłem przy okazji :D
No, to skoro 1 osoba popiera, to zrobimy test ;) wątek za moment. Jak się przyjmie fajnie, jak sie nie przyjmie, też fajnie.
Uncle Ben's ogólnie można kupić, jest we Frisco i, zdaje się, w Auchanie.
-- (Numernabis):
Ja osobiście nie przepadam za ryżem, no chyba, że ten żółty Uncle Bens, kiedyś w sklepach można było kupić, ale chińszczyzna z ryżem jak najbardziej, oczywiście do tego ten ich sosik. Uwielbiam GongBao i nie wyobrażam sobie tego z makaronem :), choć uwielbiam makarony, uwielbiam włoską kuchnię.
--
-- (Numernabis):
Ja osobiście nie przepadam za ryżem, no chyba, że ten żółty Uncle Bens, kiedyś w sklepach można było kupić, ale chińszczyzna z ryżem jak najbardziej, oczywiście do tego ten ich sosik. Uwielbiam GongBao i nie wyobrażam sobie tego z makaronem :), choć uwielbiam makarony, uwielbiam włoską kuchnię.
--
3 likes
Jest ogólnie do dupy, ale pogoda, proszę państwa, pogoda przynajmniej jest elegancka.
Dzięki Julitko, choć szukali iśmy i nie znaleźliśmy, przy okazji powiem synowi żeby rzucił okiem.
-- (Julitka):
-- (Numernabis):
--
--
-- (Julitka):
-- (Numernabis):
--
--
2 likes
Wczoraj pogoda i owszem, elegancka była, a dzisiaj już trochę wiaterek zawiewa.
1 likes
Szczerze zazdroszczę. Też chciał bym mieć działeczkę i ekipę, z którą mógł bym takiego grilla odpalać.
1 likes
Miałem cudoooowny weekend, który właściwie się skończył dzisiaj, a jutro sę lecę w klapkach najka do Polski, proszę państwa.
1 likes
Ostatnio pogoda jest piękna i temperatura też, taka jak lubię. Tylko trochę wieje.
Gdzie? :)
-- (Monte):
Jutro jadę!
--
-- (Monte):
Jutro jadę!
--