Co do słoika ja to gdzieś opisywałem, krążył taki dowcip chyba kiedyś.
2 likes
Że co, że trafił niewidomy w kuchni na tarkę, maca, maca i stwierdza i się dziwi: Kto tu takie głupoty nawypisywał. Tak?
1 likes
A tak właściwie, to skąd pewność, że to był y akurat te punkty, to mogły być równie dobrze przecinek i piąty albo nawet kropa i szósty ;)
2 likes
Hej!
Sytuacja sprzed tygodnia.
Chciałam koledze zrobić filmik kamerką, raz robiłam tylnią, a raz przednią. No i wysyłałam na messengerze. Treść była taka:
No cześć. Teraz robię ci filmik przednią kamerką ... Nie wiem, czy tu coś widać, czy nie. Czy widać mnie całą, czy tylko cycki, albo twarz. Byłam wtedy z Ninką, a że ona troche widzi, to się pytam: Monia świeci się tu coś? Kameruje? Nieee nic nie świeci. Aha, no dobra, to wysyłam.
Pytanie tylko, gdzie to poszło, bo mi się rymsło z czatów, które miałam na samej górze? Do aktora z na sygnale, który w serialu od niedawna gra Miśka i czasem tam coś piszemy :D :D :D :D :D
Dał mi like, xddd, więc się wytłumaczyłam, że to nie miało być do niego, tylko do kolegi. :D Bo z nim nie przeszłam na ty! xddddd
Sytuacja sprzed tygodnia.
Chciałam koledze zrobić filmik kamerką, raz robiłam tylnią, a raz przednią. No i wysyłałam na messengerze. Treść była taka:
No cześć. Teraz robię ci filmik przednią kamerką ... Nie wiem, czy tu coś widać, czy nie. Czy widać mnie całą, czy tylko cycki, albo twarz. Byłam wtedy z Ninką, a że ona troche widzi, to się pytam: Monia świeci się tu coś? Kameruje? Nieee nic nie świeci. Aha, no dobra, to wysyłam.
Pytanie tylko, gdzie to poszło, bo mi się rymsło z czatów, które miałam na samej górze? Do aktora z na sygnale, który w serialu od niedawna gra Miśka i czasem tam coś piszemy :D :D :D :D :D
Dał mi like, xddd, więc się wytłumaczyłam, że to nie miało być do niego, tylko do kolegi. :D Bo z nim nie przeszłam na ty! xddddd
hahaha uśmiałam się
3 likes
Dzwonię do kumpla: siema, co u ciebie?
Odpowiedź a nic, postaremu.
Ja: Pewnie jak zwykle naj***** o tej porze, w domu czy w plenerze?
W garażu, samochód naprawiam
Co kur**, to ty masz samochód?
Kacperku, a tywiesz z kim ty rozmawiasz?
to ty, kuba?
NIe to ja, pan maciek
ups....
Odpowiedź a nic, postaremu.
Ja: Pewnie jak zwykle naj***** o tej porze, w domu czy w plenerze?
W garażu, samochód naprawiam
Co kur**, to ty masz samochód?
Kacperku, a tywiesz z kim ty rozmawiasz?
to ty, kuba?
NIe to ja, pan maciek
ups....
Przecież można pomylić numer
No tak, jasne, ale jaki ma to związek z niewidzeniemczy jakąś inną wadą wzroku? Przecież mnóstwo ludzi myli numery
Niewidomy ma zwiększony poziom ryzyka :)
Widzący pomyli nr raczej z roztargnienia, niewidomy z omyłowego wyboru kogoś z listy, wysłucha nazwę, przesunie palcem kliknie 2 razy i dzwoni nie tam gdzie trzeba.
Widzący pomyli nr raczej z roztargnienia, niewidomy z omyłowego wyboru kogoś z listy, wysłucha nazwę, przesunie palcem kliknie 2 razy i dzwoni nie tam gdzie trzeba.
1 likes
Zabawne jest? jest, związane z niewidzeniem jest? jest. Nie ma się czego czepiać :D
no właśnie :)
W sumie to twój komentarz spowodował większe odejście od tematu niewidzenia
niżmoja sytuacja.
niżmoja sytuacja.
1 likes
to teraz moja kolej. miałam ja kiedyś zajęcia z orientacji i szłam z przystanku do szkoły. a tu nagle idę, idę i czuję jakąś przeszkodę zamachnęłam się laską i nie wiedziałam, że to jakiś człowiek stoi ja myślałam, że to słup.
4 likes
Hahahahahahaa. Ja też kiedyś idę z laską, zapiernikam jak te pszczoły w ulu przy plastrze miodu, ktoś dostał po nogach, jakiś facet i takie:
Auuuuuuaaa, opieczętowane, siarczystym, przedłużonym: kurrrrrrrrrrrrwwwwwwa mmmmaaaaaać! - Takim na pół ulicy, potem owy pan się odwraca i: O jezu, Jezusieńku przepraszam. Na co ja: Nie nie, to ja przepraszam. I tak się przepraszaliśmy minutę hahahaha
Auuuuuuaaa, opieczętowane, siarczystym, przedłużonym: kurrrrrrrrrrrrwwwwwwa mmmmaaaaaać! - Takim na pół ulicy, potem owy pan się odwraca i: O jezu, Jezusieńku przepraszam. Na co ja: Nie nie, to ja przepraszam. I tak się przepraszaliśmy minutę hahahaha