Commentary screen reader

Commentary Screenreader: czyżby nowy król?

Założony przez violinist 1090 wpisów ostatni wpis 6 lat temu Zamknięty Strona 24 z 55

Nuno, co z najnowszą wersją, co z aktualizacją pierwszego wpisu? Kurcze już z miesiąc minął od prezentacji programu, a linka do najnowszej wersji nie ma nigdzie w wontku.
I co z wersją ze sklepu play, czy będzie kiedyś działać, czy ludzie mają ją pobierać czy nie?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Takie są właśnie chiny :D. Mają wystarczająco swojego rynku żeby sę ajkąś wg nich zacofaną Europą nie przejmować.

Ale im się chce i to właśnie oni zalewają nas swoim towarem, bo my Europa kochamy wygodę i socjal!
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

No, ale to nie ma nic do Europy, Nuno niech po prostu w końcu wystawi link do najnowszej wersji i zaktualizuje post, bo pisał kilka przydatnych rzeczy, ale co z tego, jak to jest kilkadziesiąt wpisów wstecz.
No i Chiny zalewają nas towarem, bo jest po prostu tańszy, wiele wspólnego z chceniem przeciętnej pracującej osoby pewnie nie ma to;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

To była odpowiedź na post Żywka. Już nie będę.

No jak nie ma jak ma. Oni nie dymjają społeczeństwa tylko pracują!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Nuno o to mi właśnie chodziło. Odkąd znam CIebie złości mnie jak ludzie mówią, że to co CHińskie to dziadostwo, bo teraz widzę, że tak nie jest! Wcześniej nie przywiązywałam do tego wagi.

no dobra koniec z ta diskusja.
o link lub jakies nowoscy prosimy.

Na przyszłość może tak trochę grzeczniej?
https://yadi.sk/d/5s0vn_dEd4UrIQ
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Macie zaktualizowany pierwszy post.

ja sie ludziom troche niedziwie, bo jednak miesiac to miesiac, a linka mozna wklejic w 2 sekundy.
za link jednak dzieky sliczne.

text recognition działa w najnowszej wersji, tylko jak ustawić aby wszystko na ekranie rozpoznał a nie tylko ikonę na któej stoję? text recognition właśnie myślałem, że wszystko rozpozna na ekranie.

Virtual screen.

thx

A da się wtedy klikać normalnie w obiekty?

a to virtual screen nie działa, klikam, chwilę czekam i nic, jednak rozpoznawanie też słabo działa w sensie samo text recognition, muszę kilka razy klikać na kategorii aby element rozpoznało, a i tak nie wiem czy każdą kategorię rozpozna, np. 17 pozycjętak, ale na 15 3 razy prubowałem i nic, także słabo, ale przynajmniej raz na ruski rok rozpozna.

No cóż, Niby Chiny, niby dobre, a jednak nie tkie dobre, jak wszystko zresztą. Algorytm to niestety nie człowiek.

eee, ale to wygląda jakby ta funkcja nie działała, w sensie, tak by cokolwiek mówiło, a nie rozpoznawało raz na jakiś czas, zwłaszcza, że u Nuna normalnie działa chyba.

U nuna wiele rzeczy działa, jak t ja nie wiem.

no nuno by przedewszystkim mogl zrobic druga audicje o tym programie.