Hmm, mam problem na youtubie, wchodzę np. w jakiśfilm, z tego filmu w kanał na którym jest ten film, klikam zakładkę wideo no i jak przewijam filmy to po kilkunastu pozycjach przechodzi mi na komentarze, jak idę flikiem lewo prawo to mogę być na ostatnim filmie i komentarzach, ale to nie jest ostatni film na kanale, dalej nie przewija tylko przeskakuje na komentarze, jak zrobić aby normalnie przejźdź do kolejnych filmów? Jak ktoś chce to niech porówna jak z tb to działa, ale tam raczej normalnie, bo często kanały przeglądałem, ja narazie nie mogę na tb przejść, no i nie jest to i tak chyba potrzebne do porównania.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
a ja mam pytanie do użytkowników premium jak wam działają paski szybkiej nawigacji w różnych miejscach? bo u mnie na samsungu galaxy S8 te paski pojawiają mi się w różnych miejscach ekranu i nie zawsze chcą się aktywować.. pozdrawiam..
jak mam ustawione google board klawiaturę, to jak coś napiszę, to flikami chodzi po literach i beznadziejnie się z tego korzysta, na tb to jakoś normalnie działa.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Jak zmienić gesty np. aby ustawić na zatrzymanie talkback gest prawo dół? Mogę tylko w nieopisanej opcji w action zmienić gest lewo rawo lub prawo lewo, a w multipart gesture mogę tylko ustawić np. gest prawo dół no i do tego góra, a to za długo i nie o to mi chodzi.