Stary, ale to jest nieporozumienie jakieś, żeby człowiek normalnie z linku ściągał Chińskie szajstwo, tak jak Nuno wrzucał, a ponoć miało być wszystko Angielskie i jedna aplikacja dla każdego języka, a nie osobny od dla Angielskiego, Osobny dla Chińskiego, przecież będzie dwukrotnie więcej rzeczy do wprowadzania, jeśli się utrzymuje kod aplikacji podwójnie, już nie mówię o tym, że kiedyś może przyjdzie więcej języków, i więcej kodu do skopiowania i więcej do zmian, a jak przyjdzie nowa zmiana w kodzie chińskim, to potem to trzeba wprowadzać w Angielskim, Polskim, Portugalskim, Niemieckim, Ruskim i Ukraińskim też. Bez sensu
mhm, apka jest chińska, ale jak instalujesz jest po angielsku, skąd ma apka wiedzieć, który język odpalić na starcie? Po języku systemowym patrzy? Co do zmian, jak będą tłumaczenia, powiedzmy kompletne do 30 czerwca, to potem nawet jak by przez rok nieuaktualniali tłumaczeń to i tak 95% rzeczy by było dostępne, tak mi się wydaje. Teraz jest dużo już rzeczy w tym programie, podstaw specjalnie szybko nie będzie się pewnie rozbudowywać. Także mi jakoś tobardzo nie przeszkadza.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Tak, jakoś inne apki wiedzą, jakiego natywnego języka używa telefon, i prpzynajmniej próbują coś z tym zrobić, a jak jest Angielskiet łumaczenie to wybierają Angielskie, nie Chińskie czy Ruskie, więc wszystko sie da zrobić. I nie, nie jest o ANgielsku Apka jak instlauje, tylko po Chińsku
Dobry. No to przyłączam się do testów i na dzień dobry kilka pytań. Może było tu coś o tym, ale ciężko jest się przebić przez te setki postów. 1. Mam appkę, któa trochę wygląda jak strona tj ma linki i takie tam. Potrzebuję poruszać się tylko po linkach. Da się? 2. Talkback zaczyna próować odczytywać niepoprawnie zaetykietowane przyciski. Przykłądem może być przycisk do wyszukiwania w Allegro. Commentary informuje, że to jest przycisk z obrazkiem i tyle. Da się to jakoś?
Jak rozumiem ta edycja gestów tylko w wersji płatnej? Jeszcze jedno. Czy do każdego typu kontrolki trzeba wymyślać osobny gest? może jest coś jak w TB albo VO do wybierania typu zawartości, po której się poruszamy? Osobne gesty do nawigacji po linkach, nagłókach, elementach sterowania... nie wiem czy da się to ogarnąć tak, aby nie wchodzić w jakieś na prawdę dziwne ruchy.
@Tomecki nie, to jest patrent apple, i dlatego API dostepnosci tego nie wspiera. Deweloper mówił, że na rootowane telefony wprowadzi gesty e-palczaste, ale...
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb