Nuno, co z najnowszą wersją, co z aktualizacją pierwszego wpisu? Kurcze już z miesiąc minął od prezentacji programu, a linka do najnowszej wersji nie ma nigdzie w wontku. I co z wersją ze sklepu play, czy będzie kiedyś działać, czy ludzie mają ją pobierać czy nie?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
No, ale to nie ma nic do Europy, Nuno niech po prostu w końcu wystawi link do najnowszej wersji i zaktualizuje post, bo pisał kilka przydatnych rzeczy, ale co z tego, jak to jest kilkadziesiąt wpisów wstecz. No i Chiny zalewają nas towarem, bo jest po prostu tańszy, wiele wspólnego z chceniem przeciętnej pracującej osoby pewnie nie ma to;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Nuno o to mi właśnie chodziło. Odkąd znam CIebie złości mnie jak ludzie mówią, że to co CHińskie to dziadostwo, bo teraz widzę, że tak nie jest! Wcześniej nie przywiązywałam do tego wagi.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
text recognition działa w najnowszej wersji, tylko jak ustawić aby wszystko na ekranie rozpoznał a nie tylko ikonę na któej stoję? text recognition właśnie myślałem, że wszystko rozpozna na ekranie.
a to virtual screen nie działa, klikam, chwilę czekam i nic, jednak rozpoznawanie też słabo działa w sensie samo text recognition, muszę kilka razy klikać na kategorii aby element rozpoznało, a i tak nie wiem czy każdą kategorię rozpozna, np. 17 pozycjętak, ale na 15 3 razy prubowałem i nic, także słabo, ale przynajmniej raz na ruski rok rozpozna.
eee, ale to wygląda jakby ta funkcja nie działała, w sensie, tak by cokolwiek mówiło, a nie rozpoznawało raz na jakiś czas, zwłaszcza, że u Nuna normalnie działa chyba.