EltenLink

Księga pochwał 2024

Wróć do Wątki archiwalne

#421 Milena132

Za tolerancję obopólną wielkie brawo. :D Wiem już, z kim mogę żłopać zeróweczki. :D (djsenter):
Bardzo przyjemny, cichy, spokojny i na swój sposób udany weekend. Po kilku miesiącach terapii jak na razie miałem wczoraj ostatnią sesję, w luźnym klimacie i poruszaliśmy ciekawe rozkminki psychologiczne, terapeuta się śmiał, że powinienem się poważnie zastanowić nad wykonywaniem jego roboty w przyszłości xD
Spędziłem i właściwie nadal spędzam czas z Puszkiem, wszystko ogarniamy i co ważne wykazujemy się tolerancją w obec siebie, bo kiedy Ja osobiście preferuję wypicie zwykłego, pysznego Leszka, on raczy się piwem 0 i nie mamy do siebie o to żalu :D
Medytacja zaczyna przynosić pozytywne efekty i czasami znowu czuję się jak dawniej, te 10 lat wstecz. A, jeszcze się dowiedziałem, że przez rok schudłem ponad 10 kg, biorąc pod uwagę nie duży ruch to dla mnie dosyć istotny sukces i co ważne, efekty zauważalne.
Pozdrawiam, ludziska! Pracujemy nad sobą <3

--

Edytowano 2024-07-01 00:41

#422 lwica

Siedzenie na PSE sprawiło, że pogadałam z ludźmi, z którymi przez czas długi nie miałam okazji, bo niekoniecznie się składało, mimo chęci. :) Opłacało się, nawet jeśli rozmowa trwała tylko minut kilka, a takie właśnie one były.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2024-07-01 01:06

#423 Paulinux

Sanklip jaka frytkownica?

Happy hacking
2024-07-01 15:23

#424 Zuzler

Fajnie, że spędzacie z Puchem czas. <3

2024-07-01 15:30

#425 DJGraco

Ze mną! :D
Ja tylko zerówki pijam.
Do alko mnie jakoś nie ciągnie, nawet na próbowanie, a zerówki to lubię za smak. najbardziej to preferuję przeniczne.
-- (Milena132):
Za tolerancję obopólną wielkie brawo. :D Wiem już, z kim mogę żłopać zeróweczki. :D (djsenter):
Bardzo przyjemny, cichy, spokojny i na swój sposób udany weekend. Po kilku miesiącach terapii jak na razie miałem wczoraj ostatnią sesję, w luźnym klimacie i poruszaliśmy ciekawe rozkminki psychologiczne, terapeuta się śmiał, że powinienem się poważnie zastanowić nad wykonywaniem jego roboty w przyszłości xD
Spędziłem i właściwie nadal spędzam czas z Puszkiem, wszystko ogarniamy i co ważne wykazujemy się tolerancją w obec siebie, bo kiedy Ja osobiście preferuję wypicie zwykłego, pysznego Leszka, on raczy się piwem 0 i nie mamy do siebie o to żalu :D
Medytacja zaczyna przynosić pozytywne efekty i czasami znowu czuję się jak dawniej, te 10 lat wstecz. A, jeszcze się dowiedziałem, że przez rok schudłem ponad 10 kg, biorąc pod uwagę nie duży ruch to dla mnie dosyć istotny sukces i co ważne, efekty zauważalne.
Pozdrawiam, ludziska! Pracujemy nad sobą <3

--

--

2024-07-01 17:33

#426 daszekmdn

Też coś tam schudłem, co mnie kompletnie zdziwiło jak się ostatnio okazało.
Kenwood w aucie, w końcu można słuchać czegoś innego niż radio w przyzwoitej jakości w podróży.
No i w końcu burza i jebitny deszcz. Tego mi było trzeba. Powietrze będzie jakkolwiek zdatne do życia teraz bo ostatnie dni to myślałem że spadne z rowerka.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edytowano 2024-07-01 18:23

#427 djsenter

Jutro jadę odwiedzić ziomków z koledżu, przy okazji poznam kilka nowych i pogadam z ulubionymi nauczycielami. A w Poniedziałek już do Polski, cieszę się.

Senter San
2024-07-04 16:39

#428 Zuzler

A do kiedy kolega zabawi?

2024-07-04 17:07

#429 skrzypenka

Osiągnęłam ostatnio wszystko, co chciałam, przygotowałam fajne zakończenie roku w szkole, ukończyłam tyflopedagogikę i dostałam się na studia magisterskie, zdając jednego dnia 6 egzaminów wstępnych.

Große Operndiva?
2024-07-04 18:39

#430 djsenter

@Zuzler do 8 Sierpnia najpewniej, przynajmniej w tym roku do Października nie zostanę :)

Senter San
2024-07-04 19:17

#431 Zuzler

Jeżu kolczasty, cyborg!
-- (skrzypenka):
Osiągnęłam ostatnio wszystko, co chciałam, przygotowałam fajne zakończenie roku w szkole, ukończyłam tyflopedagogikę i dostałam się na studia magisterskie, zdając jednego dnia 6 egzaminów wstępnych.

--

2024-07-04 21:32

#432 daszekmdn

Bardzo fajny dzień za mną, i zapowiada się też miły wieczór :)

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-07-04 21:57

#433 Paulinux

Mam zajebiste słuchawki i mleczko do ciała z awokado. Poza tym udało mi się zrobić duże zadanko w robocie w stosunkowo szybkim czasie, a do pochwał mogę dopisać też to, że coraz bliżej wakacje. A planuję, żeby to były niezapomniane wakacje.

Happy hacking
2024-07-04 22:35

#434 skrzypenka

Hahhahaha, dziękuję, uznaję to za komplement. :) <3 :*

-- (Zuzler):
Jeżu kolczasty, cyborg!
-- (skrzypenka):

--

--

Große Operndiva?
2024-07-05 11:39

#435 skrzypenka

Ale fajnie, cieszę się razem z Tobą i trzymam kciuki za wakacje, obronę i za wszystko. <3 :)

-- (Paulinux):
Mam zajebiste słuchawki i mleczko do ciała z awokado. Poza tym udało mi się zrobić duże zadanko w robocie w stosunkowo szybkim czasie, a do pochwał mogę dopisać też to, że coraz bliżej wakacje. A planuję, żeby to były niezapomniane wakacje.

--

Große Operndiva?
2024-07-05 11:39

#436 lwica

Przemiłe spotkanie miało okazje się odbyć. :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2024-07-05 12:25

#437 Paulinux

Oo, dziękuję Lindziu i również gratuluję sukcesu! <3

Happy hacking
2024-07-05 12:29

#438 Zuzler

Masz słuchawki z awokado, Paulino? ;)

2024-07-05 13:11

#439 Paulinux

Taak, oczywiście :D

Happy hacking
2024-07-05 13:16