Księga zażaleń 2024
Wróć do Wątki archiwalne#341 camila
Mnie tam nie zależy, ja bym zrobila w ogole modyfikacje tego herculesa lutujac gniazdo i wyprowadzenie przez obudowe. Popros o to elektronika.
#342 djdenismusic
na razie, to trzeba polutować przyciski XD
#343 camila
Wyjmij switche z pilota od telewizora i wymien :D
#344 djdenismusic
Juz sobie wyobrażam granie na takich małych, gumowych pypciach XD
#345 camila
Jak mówię - mixtrack się kurzy, jeśli chcesz, to bierz.
#346 camila
Ty chyba nie wiesz o czym ja mówię, o rozkręceniu przycisków i wymianie switchy na sprawne.
#347 djdenismusic
Nie potrafię w takie druciarstwo.
#348 camila
Albo w ogole szkoda trupa reanimowac, dolozylabym do reloopa jak mowi kazek.
#349 kazek5p
eee tam, przewrażliwiona jesteś. :D
-- (Paulinux):
xDDD że namawia to jeszcze nic, ale wyjeżdża ze sztywnymi tekstami w jednym z luźniejszych wątków
--
#350 djdenismusic
no to sobie dokładajcie jak was stać :D
#351 camila
Bo to bez sensu. Lepiej trochę poczekać i dołożyć do sprzętu, który będzie ci służył przez kolejne lat 15
#352 kazek5p
No ja bym tak zrobił bez zastanawiania się czy naprawiać czy dołożyć i kupić nowy kontroler, szczególnie że ten denisa to pierwszej nowości nie jest i nie wiadomo czy coś innego się jeszcze nie popsuje.
-- (camila):
Albo w ogole szkoda trupa reanimowac, dolozylabym do reloopa jak mowi kazek.
--
#353 djdenismusic
Zobaczę, co mi powie gościu w serwisie. Jeśli kompletna naprawa nie przekroczy 150 zł, to naprawiam. jeśli powyżej tej kwoty, to czekam i kiedyś tam kupię sobie reloopa.
#354 camila
pewnie, że taak, ja pamiętam jak oboje w podobnym czasie kupowaliśmy, tylko ja mialam wczesniej mixtracka, on mial pzniej herculesa, potem na traktorze edytowalam mu mape zebby moggl robic backspinny, bo te zabawkowe jogi nie nadawaly sie do niczego.
#355 djdenismusic
Na djayu były fajnie zrobione backspinny bez kombinacji <3
#356 camila
W ogole dla mnie to pojebane, zeby kawalek plastiku wysylajacy hid byl tak drogi.
#357 djdenismusic
Teraz najtańszy reloop pozwrotowy kosztuje 8 stów. t jest rozbój w biały dzień. Dlatego liczę na to, że herculesa uda sie jeszcze pozalepiać. Nawet jeśli całość przylepiona była by na termogluta, to nie ważne. najwazniejsze, żeby to to jakkolwiek jeszcze działało.
#358 camila
I gratuluje, ze 10 lat wytrzymales na takim malym entry level gownie. Pelnowymiarowe suwaki i wheele to dopiero wygoda.
#359 djdenismusic
Dla mnie nie. często zahaczałem ręką grając na pełnowymiarówkach. A te gówna są tak czułe że byle dotknięcie ręki i już wykrywa jako touch.
#360 camila
To nie wiem co ty bys zrobil grajac na gramofonach hahaha chyba ciagle by ci igla z timecodea spadala :D Mi spadała.