Księga zażaleń 2024
Wróć do Wątki archiwalne#321 MarOlk
Też nie spałem...
#322 djdenismusic
Dołączam się do nieśpiących.
#323 Paulinux
A ja spałam zarąbiście, tylko miałam chore sny.
#324 MarOlk
Próbowałem zasnąć teraz, to mnie kurier obudził. A byłem pewien, że do paczkomatu zamawiałem.
#325 daszekmdn
A ja wtedy spałem, myślałem, że się przestawiłem, ale jednak nie.
#326 Natalia2000
A ja się do dziennika nie mogę od półtorej tygodnia dostać, a muszę pilnie powysyłać kilka prac, eh, trzeba się będzie do informatyka jutro przejść.
#327 djdenismusic
Stało się. po prawie 10 latach padł mi chyba już dokumentnie mój hercules dj control instinct. Jeżeli serwis nie podejmie się lutowania w niższej cenie, trzeba będzie pożegnać się z setami na dłuższy czas.
#328 kazek5p
Wyrzucił byś go w końcu do śmieci miast wydawać i wydawać kase na ciągłe naprawy i kupił byś sobie w końcu reloop buddy.
-- (djdenismusic):
Stało się. po prawie 10 latach padł mi chyba już dokumentnie mój hercules dj control instinct. Jeżeli serwis nie podejmie się lutowania w niższej cenie, trzeba będzie pożegnać się z setami na dłuższy czas.
--
#329 djdenismusic
Gdyby było mnie stac, to bym sobie kupił. Teraz najtaniej chodzą po 800 zł. A naprawe zrobię za stówkę. Chyba jednak jest różnica.
#330 kazek5p
Widziałem ostatnio powystawowego za 600 zł.
Można przecież też wziąć na raty allegro.
Jak sie chce to zawsze można coś wykombinować.
Szkoda czasu i energii na narzekanie.
-- (djdenismusic):
Gdyby było mnie stac, to bym sobie kupił. Teraz najtaniej chodzą po 800 zł. A naprawe zrobię za stówkę. Chyba jednak jest różnica.
--
#331 djdenismusic
powiem ci tak. Gdybym miał możliwości, to bym kupił. Poza tym nie narzekam. Stwierdzam fakt. Zjebało sie, i mi smutno, bo sobie nie pogram w razie, gdyby mnie naszła ochota.
#332 Adasadula
ten typ, który na księdze zażaleń namawia kogoś, żeby przestał narzekać :P
#333 kazek5p
Do niczego nikogo nie namawiam. Powyższe twoje stwierdzenie to tylko twoja interpretacja.
-- (Adasadula):
ten typ, który na księdze zażaleń namawia kogoś, żeby przestał narzekać :P
--
#334 Paulinux
xDDD że namawia to jeszcze nic, ale wyjeżdża ze sztywnymi tekstami w jednym z luźniejszych wątków
#335 camila
Ej, mogę ci dać mojego mixtracka pro II za free.
#336 djdenismusic
Chętnie bym wziął, ale mam zbyt małe biórko na to dobrodziejstwo nistety. Więc w grę wchodzi albo naprawa herculesa, albo pozyczeniekasy/dozbieranie jakimś cudem tych kilku stów i zakup nowego.
#337 camila
No nie wiem czy za duże, rozważ, bo nie będę specjalnie do domu po niego jechała. Mogę ci go jutro wysłać.
#338 djdenismusic
Kurde. Chętnie bym wziął, ale mi się na biórko nie zmieści. Testowane z pełnowymiarowym reloopem beatmixem.
#339 camila
Beatmix jest większy, mixtrack jest wielkości 15,6 calowego lapa, moze troszkę większy.
#340 djdenismusic
Musiał bym pomierzyć biórko i ogarnąć sobie wymiary tego mixtracka. Jak coś, to się odezwę via prv.
W kazdym razie dzięki za chęć pomocy.