Też nie spałem...
Dołączam się do nieśpiących.
Próbowałem zasnąć teraz, to mnie kurier obudził. A byłem pewien, że do paczkomatu zamawiałem.
A ja się do dziennika nie mogę od półtorej tygodnia dostać, a muszę pilnie powysyłać kilka prac, eh, trzeba się będzie do informatyka jutro przejść.
Stało się. po prawie 10 latach padł mi chyba już dokumentnie mój hercules dj control instinct. Jeżeli serwis nie podejmie się lutowania w niższej cenie, trzeba będzie pożegnać się z setami na dłuższy czas.
Wyrzucił byś go w końcu do śmieci miast wydawać i wydawać kase na ciągłe naprawy i kupił byś sobie w końcu reloop buddy.
-- (djdenismusic):
Stało się. po prawie 10 latach padł mi chyba już dokumentnie mój hercules dj control instinct. Jeżeli serwis nie podejmie się lutowania w niższej cenie, trzeba będzie pożegnać się z setami na dłuższy czas.
--
-- (djdenismusic):
--
Gdyby było mnie stac, to bym sobie kupił. Teraz najtaniej chodzą po 800 zł. A naprawe zrobię za stówkę. Chyba jednak jest różnica.
Widziałem ostatnio powystawowego za 600 zł.
Można przecież też wziąć na raty allegro.
Jak sie chce to zawsze można coś wykombinować.
Szkoda czasu i energii na narzekanie.
-- (djdenismusic):
Gdyby było mnie stac, to bym sobie kupił. Teraz najtaniej chodzą po 800 zł. A naprawe zrobię za stówkę. Chyba jednak jest różnica.
--
Można przecież też wziąć na raty allegro.
Jak sie chce to zawsze można coś wykombinować.
Szkoda czasu i energii na narzekanie.
-- (djdenismusic):
--
powiem ci tak. Gdybym miał możliwości, to bym kupił. Poza tym nie narzekam. Stwierdzam fakt. Zjebało sie, i mi smutno, bo sobie nie pogram w razie, gdyby mnie naszła ochota.
Do niczego nikogo nie namawiam. Powyższe twoje stwierdzenie to tylko twoja interpretacja.
-- (Adasadula):
ten typ, który na księdze zażaleń namawia kogoś, żeby przestał narzekać :P
--
-- (Adasadula):
ten typ, który na księdze zażaleń namawia kogoś, żeby przestał narzekać :P
--
1 likes
xDDD że namawia to jeszcze nic, ale wyjeżdża ze sztywnymi tekstami w jednym z luźniejszych wątków
Chętnie bym wziął, ale mam zbyt małe biórko na to dobrodziejstwo nistety. Więc w grę wchodzi albo naprawa herculesa, albo pozyczeniekasy/dozbieranie jakimś cudem tych kilku stów i zakup nowego.
No nie wiem czy za duże, rozważ, bo nie będę specjalnie do domu po niego jechała. Mogę ci go jutro wysłać.
Kurde. Chętnie bym wziął, ale mi się na biórko nie zmieści. Testowane z pełnowymiarowym reloopem beatmixem.
Edited
Beatmix jest większy, mixtrack jest wielkości 15,6 calowego lapa, moze troszkę większy.
Musiał bym pomierzyć biórko i ogarnąć sobie wymiary tego mixtracka. Jak coś, to się odezwę via prv.
W kazdym razie dzięki za chęć pomocy.
W kazdym razie dzięki za chęć pomocy.